Beograd je sadašnja rezidencija Milana Vasića, koji je svojim zanimanjem usko povezan s gradom. Popularni glumac dobija sve više projekata na kojima radi ali svaki slobodan trenutak koristi da posjeti svoje roditelje. Često putuje na Kosovo i Metohiju, odakle je i porijeklom. Trenutno mlađahni glumac pruža pomoć građanima regije nakon nesretnih incidenata koji su se dogodili proteklih dana, a rezultirali su gubitkom više života.

Prema vlastitim riječima, duboko je vezan za svoje rodno mjesto Kosovsku Kamenicu. Njegovi roditelji žive u Velikom Ropotovu, obližnjem selu u Gnjilanu gdje se nalazi obiteljska kuća predaka. Često ih posjećuje, pomaže im u održavanju imanja, obilazi obližnje samostane i oduševljava se prirodnim ljepotama kraja. Nadalje, iznimno cijeni običaje i tradiciju regije, koje poštuje.

Na Kosovu se nalaze naša najznačajnija svetišta, a njihov posjet trebao bi biti prioritet. Glumac koji je s bendom Dejana Petrovića surađivao na pjesmi “Ja sam dečko sa Kosova” ističe da su mu srce i duša tu ukorijenjeni, ali i cijela njegova obitelj. Nedavno je na Instagramu podijelio nekoliko zadivljujućih anegdota koje su zaokupile pažnju njegovih pratitelja. U jednom postu postavio je pitanje publici da li je neko zainteresovan da proba “kosovski kolač”. Zatim je pokazao fotografiju pogače, koja je izgledala apsolutno neodoljivo.

Jedna stavka od posebnog lokalnog interesa i omiljenosti u našoj zajednici je regionalni specijalitet. “Ja i moja obitelj upravo smo završili s branjem finog graha, a moja mama ga sprema na najsjajniji način. Čak sam sa suputnikom doputovao sa Šar planine isključivo u tu svrhu. U jelo dodamo malo ljute papričice , što može uzrokovati znojenje, ali okus je neusporediv!” – napisao je Milan. Video koji je podijelio na internetu neodoljivo je primamljiv, ostavlja nas nestrpljivi da i sami kušamo jelo. Putem svog Instagram profila otkrio je izgled kuće koja se nalazi u Velikom Ropotovu. Donji nivo rezidencije sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dok je gornji dio namijenjen spavaćim sobama. Okolno dvorište krasi uređenje i bujno lišće. Roditelji su uložili znatan trud kako bi sve bilo estetski dopadljivo. Osobno bih želio ponuditi svoju pomoć na bilo koji mogući način. Zadovoljstvo mi je njegovati travnjak, zalijevati ga i kositi do savršenstva. Miris svježe pokošene trave je zaista neprocjenjiv.