Ona je jedna od najatraktivnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak Novosadska Barbika. Saznanja o tri braka Nataše Bekvalac toliko su raširena da za njih, čini se, znaju i vrapci na grani. Njen prvi brak bio je sa Danilom Ikodinovićem, vaterpolistom, sa kojim je dobila ćerku Hanu. Nakon toga obećala je vjernost Ljubi Jovanoviću, rukometašu iz Srbije. No, čini se da je tek njezin treći suprug svojim postupkom uspio izazvati buru u medijima.

Pjevačica je krajem listopada 2019. godine zakonski raskinula brak s ocem svog drugog djeteta Katje. Svi mediji u regiji Balkana opširno su izvještavali o tijeku ovog događaja. Da glazbenica prethodno nije optužila bivšeg partnera za fizičko zlostavljanje, možda javnost njezin treći razvod ne bi doživljavala kao takvu tragediju. Kako prenose mediji, Nataša je nakon večernjeg izlaska bila izložena fizičkom napadu od strane muža. Zbog toga je hitno prijavila incident policiji. Nakon što je dobio zabranu prilaska, trećem supružniku Nataše Bekvalac zakonski su zabranjeni kontakti s njom. Kasnije se Bekvalac na sudu borila za svoja prava i prava svoje kćerke nad kojom ima starateljstvo.

Priroda Katjine financijske potpore od njezina oca, ako  uopće postoji, i trenutno stanje stvari između nje i njezinog bivšeg muža dugo su bili obavijeni špekulacijama, a malo je tko bio upućen u istinu. U emisiji je pop zvijezda  iznijela sve bitne informacije koje su pobudile interes javnosti. Jedno od njezinih priznanja uključivalo je njezinu želju da se njezina postignuća pozitivno odraze na njezina partnera. Nadala se da će njezina postignuća poslužiti kao kompliment njoj drugoj osobi, među ostalim osjećajima koje je izrazila.Njezin je naglasak bio jasan: njegovi postupci nisu smjeli dovesti do uznemiravanja, ponižavanja, fizičkog zlostavljanja i emocionalne manipulacije koje je ona pretrpjela. Njegov krajnji cilj bio je slomiti je do točke u kojoj je preispitivala vlastitu vrijednost u smislu svog izgleda, intelekta, roditeljskih sposobnosti i glazbenog talenta.

Prema Natašinim riječima, taj film  teško da će itko ponovno pogledati. Dodatno, Nataša je pojasnila kako do duljeg razdoblja samoće nije došlo njezinim vlastitim izborom. Tvrdila je da joj se u životu nije pojavio muškarac koji je pobudio njezin interes. Nataša je spomenula i kako je shvatila da sama plaća kavu, a ne netko drugi. Treći suprug Nataše Bekvalac zadao je veliku ranu pop zvijezdi. Sada, kao samohrana majka, ustrajno usmjerava svoje dvije kćeri na pozitivnu životnu putanju. Unatoč suočavanju s natjecateljskim okruženjem ispunjenim zavidnim “morskim psima” na pozornici, ona neumorno teži uspjehu. Trenutačno je izvrsna u oba područja svog života i uživa podršku svojih najmilijih.