Mediji su nedavno objavili da je srpski izbornik Mladen Krstajić bio u središtu pozornosti zbog potencijalne smjene s mjesta izbornika Bugarske. Razlog tome bio je loš nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Unatoč tome, Krstajić je izbornik reprezentacije od 2018. godine i pobrao je veliku naklonost bugarskog naroda.  Srpski trener nije dobio otkaz i dalje će voditi ovu ekipu. Jedan od razloga tome je poseban dojam koji je na zemlju ostavila Krstajićeva supruga.

Ljubica Krstajić majka je troje djece – sina Mateja i dvije kćeri Elene i Svetlane. Većinu dana provodi u teretani i ima estetski dopadljiv stas. Osoba koja zauzima posebno mjesto kao prva ljubav Mladena Krstajića je njegova supruga koju je upoznao za vrijeme igranja za “Partizan”. Ostala je predana navijačica tijekom cijele njegove karijere, pružajući mu nepokolebljivo ohrabrenje i iskreno navijanje.

Krstajić je tijekom intervjua ispričao svoje iskustvo ženidbe i očinstva kada mu je supruga ostala trudna. Prisjetio se tjeskobe koju je osjećao dok je još otplaćivao automobil u dvije rate, ne znajući kako će uzdržavati obitelj. Međutim, nakon što je primio novac dok je bio u Njemačkoj, osjetio je olakšanje i mogao je igrati dobro znajući da može osigurati svoju obitelj. Krstajić je također spomenuo da je u to vrijeme osjećao veliki pritisak, ne znajući odakle će mu doći sljedeća plaća.

Mladen i Ljubica proširili su svoju obitelj unukom Elenom koju im je podarila najstarija kći Svetlana. Danas imaju još jednog člana obitelji kojeg njeguju i vole. Niko ko vidi kkao izgleda Krstajićeva supruga ne može da vjeruje da je baka.