Prvi suprug Dubravke Mijatović zaljubio se i oženio upravo ženu o kojoj trenutno govorimo.Dubravka Mijatović nedvojbeno je bila jedna od najomiljenijih glumica svog vremena, posebice devedesetih. Srca publike osvojila je nastupima u “Sretnim ljudima” i “Boljem životu”, a nizala je velike uspjehe iu drugim zapaženim ostvarenjima, poput “Tri palme za dva nitkova i ribicu”. Na snimanju posljednjeg nabrojanog filma ona je upoznala svog prvog supruga.

Susret s muškarcem na setu pokazao se ključnim trenutkom u njezinu životu. Dubravka Mijatović, talentirana umjetnica, svog je budućeg supruga Gorana Radakovića pronašla radeći na istoj produkciji. Radaković, koji je prije Marinka Madžgalja bio u braku s Mijatović, bio je taj sretni glumac koji je zarobio srce sjajne glumice.

Nakon njihovog sudbonosnog susreta, prošle su dvije godine prije nego što se par konačno vjenčao 2000. godine. Uskoro se rodila kći Iva, no nažalost, međusobna ljubav para nije bila dugotrajna te su naposljetku došli do prijateljske odluke da se rastanu. . Nekoliko domaćih medija objavilo je da je uzrok razvoda nevjera s obje strane. Goran je navodno bio u vezi s direktoricom marketinga, a Dubravka s Marinkom. Nakon raspada braka i Goran i Dubravka ponovno su se vjenčali i ponovno postali roditelji.


Unatoč svemu što se među njima događalo, bivši su partneri uspjeli održati srdačan odnos, ponajviše zahvaljujući zajedničkoj odgovornosti za svoje dijete. Bivši suprug Dubravke Mijatović nerijetko je o njoj govorio sjajno, ističući njezine iznimne roditeljske sposobnosti i zajedničku posvećenost odgoju kćeri. Zajedno su radili na tome da Ivi pruže najbolje moguće obrazovanje. Jedno za drugo imaju samo riječi hvale.