U prošloj godini je javnu scenu u Srbiji potreslo nekoliko razvoda poznatih parova koj su šokirali javnost. Jedan od brakova koji se raspao je bio i onaj koji je trajao skoro 4 decenije između poznatih glumaca Danice i Lazara Ristovskog. Danica Ristovski se nakon razvoda našla u društvu intrigantnih pojedinaca.Nakon razvoda Danica Ristovski odlučila je reorganizirati svoj život. Čini se da njezina karijera bilježi uzlazni trend. Nova serija u kojoj je glumila, “Zakopane tajne”, bila je trijumfalna. Ristovski je također dao prednost svom privatnom životu i nije ga stavljao na čekanje.

Dok je Lazar Ristovski fokusiran na promociju serije “Tunel”, projekta na kojem je surađivao sa sinovima Petrom i Jovanom, njegova partnerica Danica donijela je odluku da napusti Srbiju i počela je pakirati svoje stvari.


Dotična glumica nedavno je otputovala u Egipat na zasluženi odmor s najbližim prijateljima. Danica Ristovski u društvu Milice Milše i Žarka Jokanovića iskoristila je priliku da uživa u čarima zemlje. Tijekom njihovog putovanja Žarko je snimio društvo kako uživa, što je Milica kasnije podijelila na društvenim mrežama kako bi svi vidjeli.

Nakon razvoda, Danica Ristovski odlučila se malo zabaviti i uživati ​​u životu. Nedavno su se pojavile fotografije na kojima u kupaćem kostimu pozira s Milicom, a koje pokazuju da i u sedmom desetljeću bivša supruga Lazara Ristovskog izgleda zapanjujuće.Čini se da je glumica doživjela revitalizaciju nakon razvoda, uživajući u svakom trenutku ovog novog životnog poglavlja u kojem je ona u središtu pozornosti. Očito je da u potpunosti uživa u ovoj fazi svog života punim plućima svaki trenutak.