Nakon što je Ilda Šaulić podijelila svoja iskustva s majčinstvom i trudnoćom, njezina nasljednica Ema dala je malo uvida u to.Pjevačica Ilda Šaulić trenutno je u braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem i zajedno imaju šestogodišnju kćer Emu. Pjevačica otkriva da Ema s nestrpljenjem čeka da joj stigne brat ili sestra.Unatoč velikoj želji za djecom, par nije uspio proširiti obitelj. U srpnju 2020. pjevačica je ispričala da je imala spontani pobačaj koji ju je duboko pogodio. Međutim, izašla je iz tog iskustva s novom snagom. Sada, u dobi od 44 godine, razmišlja o teškoj borbi za roditeljstvo i ostaje s nadom u budućnost.

Tijekom gostovanja u talk showu Ilda Šaulić iskreno je progovorila o svom iskustvu s majčinstvom i trudnoćom. Osim toga, otkrila je dosad nepoznatu informaciju o silnoj želji svoje kćeri Eme da postane starija sestra. Postala sam majka u starijoj i iskusnijoj dobi. Istina je da sam se već pomirila s mogućnošću da majčinstvo možda ne bude u planu za mene. Kako su godine prolazile, moj fokus se pomaknuo na moje nećake i nećake, i oni su postali središte mog svijeta. Biti najbolja teta što mogu biti bio mi je glavni prioritet, a tako je i danas. Međutim, život se u godinu dana potpuno preokrenuo.

Neočekivano, moj sadašnji suprug ušao je u moj život i donio sa sobom osjećaj mira i radikalno drugačiji pogled na život koji se pokazao ključnim za mene. Ubrzo nakon toga ostala sam trudna i rodila dijete. Unatoč mom početnom uvjerenju da će godine stvari učiniti još većim izazovom, Ilda Šaulić je priznala: „Gledajući unatrag, shvaćam da je majčinstvo bilo lakše kad sam bila mlađa.

Moju želju za više djece dijeli i moja kći, koja je u posljednje vrijeme glasno govorila o tome. Otkad je bila u vrtiću, izražavala je nadu za novim bratom ili sestrom, čak je išla toliko daleko da je drugima rekla da sam trudna. Njezino razmišljanje proizlazi iz činjenice da svoje vršnjake vidi s braćom i sestrama, te smatra da bi i ona trebala imati brata ili sestru.Srećom, naša obitelj je dovoljno velika, svi imaju djecu, što je lijepo. No, Ilda, koja je jako privržena obitelji, posebice kćeri, te je nastoji odgajati na konvencionalan način poput svojih roditelja, majke Gordane i oca Šabana. Da li će se ipak ispuniti želja malene djevojčice ostaje da se vidi.