Poznato je da je Jelena Dokić, umirovljena tenisačica, prebrodila izazovno životno razdoblje. Unatoč brojnim preprekama na koje je nailazila, smogla je hrabrosti suočiti se sa svima njima i vratiti svoju sreću.Jelena Dokić iskusila je niz izazova koji su utjecali na njezino fizičko i psihičko stanje. Boreći se s depresijom i obiteljskim problemima, suočavala se s poteškoćama sa svojom težinom koja je na kraju dosegla maksimalnih 120 kilograma.

Ova žena se nada da će svojom hrabrošću i snagom potaknuti druge da se suoče s vlastitim strahovima. Svoju priču dijeli na Instagramu, pozivajući druge da pokažu empatiju i podršku prema onima koji se možda suočavaju sa sličnim izazovima. Putem ove društvene mreže svi možemo sudjelovati u preobrazbi načina na koji razmišljamo o teškim situacijama i pristupamo im. Tijekom godina, granica između borbe i trijumfa uvijek se iznova iscrtava, a mi imamo moć oblikovati je na bolje.Nakon što je otkrila plan prehrane Jenny Craig, pouzdanog zdravstvenog gurua, uspjela je postići svoje ciljeve mršavljenja marljivim pridržavanjem i samodisciplinom. Njezin trud nagrađen je značajnim napretkom prema zdravijoj težini.

Mršavljenje nije samo stvar skidanja kilograma, već i postizanja ravnoteže u životu. Nakon povlačenja iz profesionalne karijere nisam bio spreman za prijelaz i počeo sam dobivati ​​na težini. Kao profesionalni sportaš, nikad nije bilo dovoljno vremena za bavljenje drugim aspektima života, jer su trening i prehrana bili najvažniji. Ponovno prilagođavanje normalnoj rutini bio je težak pothvat, ali sam donio svjesnu odluku preuzeti kontrolu nad svojim fizičkim blagostanjem. Morao sam se odreći određenih navika koje mi više nisu služile. Ovo su bile riječi dotične osobe.

Jelena Dokić u početku je uspjela držati svoju težinu pod kontrolom. No, zbog raznih izazova njezina tjelesna građa doživjela je još jednu transformaciju. Unatoč ponovnim problemima s kilogramima, Dokićeva samouvjerenost i blistav osmijeh ostali su nepromijenjeni, a to potvrđuju i njezine najnovije fotografije na kojima se ponosno šepuri u kupaćem kostimu. S obzirom na njezin nedavni povratak treninzima i teretani, uvjereni smo da će uskoro vratiti svoju nekadašnju formu. Fotografije su opipljiv dokaz njezine trenutne radosti i zadovoljstva, a svojim izgledom i pozitivnom energijom pobrala je samo komplimente za Jelenu Dokić. Svi navijaju za nju i nadaju se da će uspjeti u svojim planovima.