Voditeljica se nedvojbeno može pohvaliti fizičkim izgledom  koji je jedan od njezinih najistaknutijih atributa i nemala snaga. Suzana Mančić je u svojoj mladosti bila proglašavana najljepšom ženom u Jugoslaviji a tada je dobila i nadima loto djevojka.Od svog pojavljivanja u javnosti u davnim vremenima do danas, svojom figurom, elegancijom i držanjem osvajala je sve koji su je vidjeli. Njezin cjelokupan izgled i stav nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uporno nas podsjeća da su godine samo broj. Kako se kaže, s godinama je sve bolja, a to je činjenica koju svakodnevno potvrđuje svojom prisutnošću na raznim ekranima i svojim računima na društvenim mrežama.

Tijekom toplih ljetnih mjeseci žena koju su nekoć zvali “loto djevojka” koristi priliku za opuštanje u Grčkoj, domovini svog dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa. Ovdje se prepušta kako ljubavi prema njemu, tako i ljubavi prema svojoj koži koju rado dijeli sa svojim pratiteljima i prijateljima.Nedavna posvećenost izgledu Suzane Mančić ponovno je skrenula pozornost najnovijom objavljenom fotografijom. Suzana je uspješno postigla svoju idealnu težinu pridržavajući se regulirane prehrane i podvrgavajući se specijaliziranim tretmanima endosfere. Od tada je izrazila ponos izvanrednim rezultatima svog putovanja, čak je podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu.

Nakon toga je ustrajala u objavljivanju niza slika koje su dobile uglavnom pozitivne povratne informacije, posebno od žena koje od nje crpe motivaciju i ohrabrenje. Posljednja fotografija koju je podijelila izazvala je iznimnu pozornost i pobrala brojne komplimente. Suzana je odisala samouvjerenošću dok je stajala ispred fotografije, odjevena u tuniku boje lavande koja je isticala njezinu osunčanu kožu. Značajka njezine kose dodala je dašak elegancije zbog koje je njezinu prisutnost bilo nemoguće ignorirati.

Voditeljica je opušteni, morski izgled Suzane Mančić vješto nadopunila trakom raznobojnog cvijeća u kosi. Mnogi se dive Suzaninom živopisnom izgledu i pozitivnoj energiji kojom odiše čak i na fotografijama. Neki nagađaju da se njezin partner, koji je jako cijeni, ponaša prema njoj kao prema kraljevskoj obitelji i pazi na svaku njezinu potrebu, kao da drži vodu na dlanu. Ovakav tretman je zaslužen, jer ona svakako zaslužuje takvo obožavanje.