Nemanja Gudelj na svijet je došao u Beogradu 1991. Njegov otac Nebojša Gudelj rođen je u Trebinju, a nogometnu karijeru započeo je u Leotaru. Nebojša je igrao za Partizan, Logroniec, Leganec, Bredu i Spartu iz Rotterdama. Obitelj Gudelj je zbog Nebojšine profesije emigrirala u Nizozemsku, a ljubav prema nogometu prenijela je i na djecu. Nemanjin prvi okus nogometa bio je u Bredi, gdje je prvi put zaigrao. U trajanju od deset godina, od 2001. do 2010., bio je sudionik omladinskog pogona ovog kluba.

Njegov mlađi brat Dragiša rođen je u Bredi šest godina kasnije i odrastao u istom klubu. Izabran je za Ajaxovu omladinsku momčad, a od 2022. igrao je kao lijevi bek za španjolsku Cordobu. Iako je nizozemski državljanin, Dragiša predstavlja Srbiju od 2013. godine. Nemanji Gudelju je obitelj uvijek bila od najveće važnosti, kako je često govorio. Majka Olivera, tata Nebojša, sestra Vanja i brat Dragiša uvijek su imali posebno mjesto u njegovom srcu. No, to se promijenilo kada se tajno vjenčao s Anastasijom Ražnatović, koja je sada postala i važna figura u njegovom životu.

Slike njega i njegove sestre kako dijele poljubac u usta izazvale su brojne kontroverze, a prašina koju je podigla još uvijek je živa u našim sjećanjima. Neki su se pitali je li taj čin još uvijek previše tabu. Kružile su glasine da su Olivera i Ceca Ražnatović u zategnutom odnosu, iako za to nije bilo nikakvih naznaka. Neizvjesnost oko Nemanjinog osobnog života dodatno je pojačana nedavnim događajima. Naime, na fotografijama koje dijeli na svom Instagram profilu upadljivo nema njegove sestre i majke. Postavlja se pitanje je li donio svjesnu odluku o stvaranju distance između sebe i onih koji su bili sastavni dio njegova života kroz dulje vrijeme.

Nasuprot tome, jučer se oglasio na društvenim mrežama kako bi svom ocu javno čestitao rođendan. Učitano je više slika njih dvoje, a lijepe želje su stizale i od Dragija i od Anastasije u odjeljku za komentare. Nebojša Gudelj ostaje u Španjolskoj zbog angažmana sinova u domaćim klubovima, dok su se njegova majka i sestra vratile u Nizozemsku, gdje su prije živjele. Čini se da postoji primjetna napetost u odnosima sa ženskim članicama njegove obitelji. Da li je za to kriva Tasa ostaje da se vidi.