Jovan Teodosić, stariji brat Miloša Teodosića, dijelio je ne samo nevjerojatnu fizičku sličnost sa svojim mlađim bratom, već i strast i vještinu prema košarci. Jovan je igrao za više lokalnih klubova, kao i za grčki tim “Egal”.  Njihovi roditelji se mogu pohvaliti i sa dvije prelijepe snahe. Međutim, u dobi od trideset dvije godine, odlučio se povući s terena, ostavljajući loptu po strani kako bi se usredotočio na svoj osobni život i obitelj. Brat Miloša Teodosića nakon povlačenja iz košarke posvetio se sadašnjoj supruzi Ivi Sredić. Par je zavjete izmijenio 2013. godine, a zadnje desetljeće uživaju u blaženom braku.

Poznato je da Iva i Jovan bježe od očiju javnosti, no jedna fotografija s vjenčanja Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića svjedoči da je i druga šogorica obitelji Teodosić jednako zanosna. Uspoređivali su se Ivin i Jelisavetin izgled, a neki čak upućuju na malu sličnost između njih dvije. Neosporno je da obje žene posjeduju prirodnu ljepotu koja se ne može osporiti.


Podsjetimo, nekadašnju lijepu ljubavnu priču uprljale su optužbe koje su se pojavile prije dvije godine, a koje je iznijela žena koja je radila u hotelu čiji je vlasnik bio Miloš, a vodio ga je Jovan Teodosić. Naime, optužila je Jovana za silovanje, što je duboko pogodilo obitelj. Unatoč nemirima, Jovanova supruga Iva stala je uz supruga u najizazovnijim trenucima. Javnost nije upućena u detalje spora, no Jovan je javno izjavio da je nevin.


Izvor je izvijestio da je hitno zatražio provođenje postupka kako bi se provjerila njegova nevinost. Izrazio je spremnost na suradnju i pomoć u traženju istine, ali i da preferira da ga se ne goni. No, obaviješten je da predistragu vodi isključivo policija, te da će naknadno biti pozvan da sudjeluje kao građanin. Ovu informaciju medijima je prenio izvor blizak Jovanu.