Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, stekao je značajno bogatstvo u Austriji. Njegovi razni poslovni pothvati kretali su se od automobilske industrije do građevine, pa čak i televizije.I nakon svih ovih godina javnost ostaje fascinirana njegovim bogatstvom. U jednom značajnom slučaju, otkrio je da je svu svoju imovinu poklonio pjevačici, uz objašnjenje: “Jednostavno zato što sam to želio”. To samo pokazuje da on u svoju suprugu ima neograničeno povjerenje.

Unatoč luksuznom životu, čini se da rodno mjesto nije zaboravio, baš kao ni njegova supruga Dragana.Kako smo nedavno svjedočili, Toni je sa sinom Markom imao priliku posjetiti rodnu kuću. Naime, posjetili su selo Šimići koje se nalazi u Bosni i Hercegovini. Bijelić posjeduje malu kuću i vrt u ovom selu, smještenom u okruženju netaknute i netaknute prirode.Vrijedi napomenuti da se Dragana često vraća u rodni Kasidol, koji se nalazi u blizini Požarevca. Unatoč dugogodišnjem boravku u Austriji, gdje posjeduje i dvorac i vilu, financijski je ulagala i u nekretninu u kojoj trenutno žive njezini roditelji. Ona je sagradila jedan od najljepših domova u selu – šarmantno jednokatno prebivalište za njih. Uz kuću je dobro održavano dvorište u kojem se nalazi starija, ali jednako šarmantna, jednokatnica.


Uz njihovu nevjerojatnu sinergiju, Dragana i Toni nadaleko su priznati kao jedan od najkompatibilnijih parova u svijetu. Ne čudi stoga što su zajedno uspjeli izgraditi cijelo carstvo, a najvredniji su im sin Marko i kći Manuela.Na vrhuncu karijere i slave, Dragana Mirković je susrela svog sadašnjeg supružnika. Tijekom mog posjeta Beču na dva koncerta, imala sam zadovoljstvo upoznati Tonija. Iako su koncerti bili samo mali dio niza koji je dosad bio nebrojeno puta izveden, nisam očekivala ono što se potom dogodilo. Kad je organizator stigao u moj hotel po mene, primijetila sam da je u njegovoj pratnji visoki mladić po imenu Toni. Nisam ni znala da im se auto pokvario i da su zajedno došli po mene. Nakon koncerta otpratili su me natrag u hotel. Sutradan sam imala još jedan koncert i iako je organizator organizirao prijevoz, Toni je opet došao po mene. Tada sam ga imala priliku pomnije promatrati. Nakon drugog koncerta prebačena sam u hotel, kako je ispričala Dragana.

Sutradan je od Tonija stigao poziv na kavu s namjerom da joj uruči poklon. Tijekom ta dva dana vidjela sam da je mladić sasvim dobar i da se neću naći u neugodnoj situaciji. Unatoč toj spoznaji, bilo bi mudro da napustim sobu. Igrom slučaja baš u tom trenutku trebala je doći moja obitelj po mene, ali su kasnili dva sata zbog velikih gužvi u gradu. Nakon njegova posjeta, uručio mi je dar i ja sam mu zahvalila, ali sam inzistirao da je to nepotrebno. Pretpostavio sam da je to nekakav miris. Razmijenili smo isprike zbog nesporazuma, a ja sam propustila otvoriti poklon. Tek kad sam bila u avionu, odlučila sam ga konačno odmotati, još uvijek pod dojmom da je to parfem. Kad sam otkrila dijamantnu narukvicu i prsten, bila sam toliko šokirana da sam skoro izgubila svijest. Osjećajući nelagodu i grižnju savjesti, požalila sam što nisam otvorila poklon u njegovoj prisutnosti i vratila mu ga. Nisam mogala a da ne pomislim kako je Toni izgledao punašno u usporedbi sa mnom, budući da sam  malo starija. Iako nije izravno tražio moje podatke za kontakt, stavio je svoju posjetnicu u poklon vrećicu. Kako su dani prolazili, Dragana je shvatila da život bez Tonija za nju nije ni izvediv ni poželjan. Njihovo vjenčanje održano je 28. rujna 2000. Nažalost, zbog okolnosti izvan njihove kontrole, njezina obitelj nije mogla prisustvovati ceremoniji.