Iznimna igra i prijateljstvo koje su pokazale srpske odbojkašice stalni su izvor čuđenja i divljenja za nas. Među uspješnim članovima ovog pobjedničkog tima je i mlada žena koja je na ovim prostorima hvaljena po svojoj markantnoj ljepoti i atletskom umijeću – Katarina Lazović. Ne samo da pokazuje svoje umijeće na igralištu s velikom vještinom, već također posjeduje jedinstveni šarm koji hipnotizira i osvaja jednostavnim osmijehom. Štoviše, s pravom se može pohvaliti besprijekornim smislom za modu koji često služi kao inspiracija mnogim tinejdžericama. Za svaku priliku ima savršen outfit, a njezinu vitku liniju ističe idealna kombinacija odjeće.

 

Rođena 12. rujna 1999. godine, Katarina Lazović najranije je na terenu igrala u OK “Vizura”. Kasnije je prešla u poljsku momčad “Lođa”, da bi na kraju završila u “Monci”.Od 2022. član je kineskog tima poznatog kao “Beijing BAIK”. Kao vođa naše revitalizovane reprezentacije u Ligi nacija održanoj u Riminiju, pokazala je da budućnost srpske odbojke zaista obećava. Uz nju, njezina kolegica Tijana Bošković postiže gotovo nevjerojatne rezultate, dok Maja Ognjenović već godinama oduševljava gledatelje svojom iznimnom igrom. Dres s brojem 2 za nju je glavna stvar tijekom utakmica jer ga gotovo uvijek nosi. Unatoč svojoj trenutnoj ulozi primača, želi isprobati drugu poziciju i testirati svoje vještine tehničara.

Nina, koju suigrači zovu i Laza, postigla je veliki uspjeh s reprezentacijom Srbije. Godine 2019. osvojili su Europsko prvenstvo, a 2022. osvojili su Svjetsko prvenstvo, uz srebrnu medalju 2021. Dodatno, osvojili su brončanu medalju u Ligi nacija. Ninina predanost svojim obožavateljima je izvanredna, jer je jednom odgovorila na više od 1100 poruka obožavatelja u manje od dva sata, učvrstivši svoje mjesto u njihovim sjećanjima.

Njena ljubavna veza je s Nemanjom Dangubićem, profesionalnim košarkašem koji je u karijeri igrao i za Crvenu zvezdu i za Partizan. Trenutno igra za Estudiantes, ali i dalje povremeno nastupa za reprezentaciju Srbije. Brojni pojedinci na društvenim mrežama primijetili su kako se ovaj besprijekorni par u sferi sporta nastoji zadržati povučeno od očiju javnosti. Ipak, nedavno su na svojim Instagram nalozima podijelili fotografiju koja oslikava cvjetanje njihove ljubavi.

Oglasi - Advertisement