Mediji i slučajni prolaznici primijetili su policajku Lidiju Takač iz Novog Sada zbog njezinog posebnog zanimanja koje izabere mali broj žena. Unatoč predrasudama s kojima se suočava, ostaje predana i stroga u svom poslu policajke. Na zadatku, njezina uniforma blista i njezin se izgled ne može zanemariti. Iznošenje detalja iz osobnog života za nju je uobičajena pojava, a tome svjedoči njezina popularnost na društvenim mrežama. U međuvremenu, on trenutno uživa na godišnjem odmoru sa svojom kćeri, a fotografije s njihovog boravka na plaži izazvale su veliku pažnju i brojne reakcije i komentare zbog svoje neosporne privlačnosti.

Brojni komplimenti upućuju se njezinom fizičkom izgledu, a istovremeno joj se spremaju poplave neprimjerenih prijedloga i omalovažavanja na račun odabrane profesije.”Rado bih vas pratio ako biste me uhitili”, rekao je pojedinac. “Da me kao takvu uhvati policajka, ne bih mogla odoljeti iskušenju”, nastavljaju. “Molim vas, primite me i obuzdajte me”, molili su. “Ovo je prilično uzbudljivo”, uzviknuli su. “Kakav zadivljujući prizor”, čudili su se.Lidijina figura je dodatno istaknuta na fotografiji koju je objavila jer je odjenula zanosan ljubičasti kupaći kostim. Unatoč porodu, njezino tijelo ostaje isklesano, s trbušnjacima koji izgledaju poput pločica.

“Gospođo, čestitamo vam što ste vratili svoju figuru prije trudnoće. Jedna vas je gospođa pohvalila rekavši da se čini kao da nikada niste bili trudni. Svaka vam čast na ovom podvigu. Ova zgodna Novosađanka neslužbeno je proglašena najzgodnijom policajkom u Srbiji. Također je postala internetska slava na Instagramu, s praćenjem od preko 160.000 osoba. Na ovoj platformi često objavljuje slike na kojima nosi uniformu, kao i one na kojima pokazuje svoju elegantnu odjeću.

Neki će pojedinci na temelju fotografija kao što je ova tvrditi da je “dovoljno privlačna da bude policajka”. Sudit će i o ženi koja izgleda poput nje i ovako se slika, iako nema saznanja o njezinim kompetencijama i kvalifikacijama za posao. Valja napomenuti da je Lidija diplomirana pravnica. Po njenom izgledu ne biste zaključili da je nedavno postala majka djevojčice.

Oglasi - Advertisement