Za umjetnički genij Marine Tucaković i njezina supruga Aleksandra Radulovića Futa javnost je postala svjesna kada je skladatelj nekih od najplemenitijih napjeva narodne glazbe zabranio pojedinim izvođačima nedopušteno izvođenje njihovih skladbi.

U nedavnom javnom pismu upućenom bivšem partneru Aleksandru Raduloviću, Aca Lukas otkrio je kako postoji uvriježena pretpostavka da će se snimanje albuma održati nakon što se dvojac pomiri. Ovo otkriće stiglo je nakon niza javnih prepirki između dvoje glazbenika koje traju već nekoliko mjeseci.

Ana Bekuta nedavno je potvrdila priču o stvaranju svoje pjesme “Zlatiborska zora” koja je objavljena 1996. godine. Folk zvijezda ispričala je priču o svađama i pomirenjima koja je inspirirala pjesmu. Marina, koja je preminula, ovaj je tekst skladala kao rezultat vlastitog romantičnog putovanja. Marina i Futa su se te godine posvađali, ali su se na kraju pomirili tijekom boravka na Zlatiboru. Ovo je inspiracija za stihove “Opraštam ti za svitanje na Zlatiboru, sjaj mjeseca nad crnogorskim morem, opraštam ti za rijeke i polja, značajne stvari, ali ne i trivijalne” – otkrila je Ana tokom svog nastupa. u emisiji Ekskluzivno.

Prilikom obilježavanja godišnjice smrti  slavne kantautorke, Bekuta je dala zapaženu izjavu, istaknuvši kako je za svoj uspjeh u pop glazbenoj industriji uvelike zaslužan doprinos Tucakovićke. Sudbrina njene porodice je prilično tragična. Naime Marina i Futa su svog starijeg sina izgubili kada je on imao samo 24 godine, a prošle godine je i njihov drugi sin preminuo u Izraelu i Futa je ostao potpuno sam. Njegovi poznanici kažu da se nije oporavio od ruge i da svaki dan posjećuje grobove svojih najmilijih.