Djeca Jelene i Novaka Đokovića u njihovim srcima imaju posebno mjesto kao zjenica oka svojih roditelja. Oni su primarni izvor motivacije i inspiracije za obitelj, a posebno su najveći navijači slavnog oca koji je trenutno u potrazi za svojim 24. Grand Slam naslovom na US Openu. Mališani Stefan i Tara ne propuštaju priliku bodriti Noleta s tribina, pogotovo tijekom njegovih uzastopnih pobjeda na velikim turnirima. Isto se može reći i za ovogodišnji turnir u Americi, gdje se nadaju da će izaći kao pobjednik i ponovno osvojiti pehar. Tako bi se dodatno udaljio od Nadala koji ima tt grend slem titule.

Unatoč užurbanom rasporedu teniske superzvijezde, on se uvijek pobrine da odvoji malo vremena za svoju obitelj. Čak i usred utakmica i napornih treninga, cijeni svaki trenutak koji provede s njima. Ovoga puta imali su jedinstven razlog da izađu u prirodu, opuste se i dobro zabave sa svojom djecom. Šesta godišnjica rođenja kćeri Jelene i Novaka Đokovića nedavno je proslavljena lijepim iznenađenjem njezinih roditelja i starijeg brata.

Obitelj Đoković uživala je u prekrasnom pikniku u šarmantnom njujorškom parku. Jelenina objava na društvenoj mreži “Instagram” tom prigodom izazvala je brojne pozitivne reakcije njenih pratitelja koji su bili oduševljeni prekrasnom fotografijom. Na fotografiji koja bilježi radosni trenutak obitelji koja bosa trči po travi, držeći mnoštvo živopisnih balona, ​​naslov glasi “Tariin šesti rođendan”. Rođendan Tare Đoković ponovno je stigao bez tradicionalnog dodavanja svjećica na torti.

Jelena Đoković nedavno je donijela odluku da djeci zabrani puhanje svjećica na rođendanskoj torti.Reakcija na takvo raspoloženje bila je zaprepaštena kod mnogih, no supruga uglednog tenisača imala je pripremljeno objašnjenje. Prilikom naših posjeta samostanima i crkvama na Kosovu bio je običaj da palimo svijeće. Ove su se svijeće palile iz raznih razloga, uključujući dobrobit živih i sjećanje na mrtve, kao i za promicanje zdravlja i mira. Simbolično, svijeća predstavlja žrtvu podnesenu bez ikakve osobne koristi. Sagorijeva se kako bi drugima dala svjetlost i toplinu. Ona je amblem vitalnosti i mudrosti, otklanja strepnje i turobna razmišljanja iz naših misli i emocija. Običaj obilježavanja početka života gašenjem svjećice na torti i zaricanjem želje praksa je koju smo usvojili.

Oglasi - Advertisement