Darija Kisić Tepavčević renomirana je liječnica iz Srbije koja se bavi epidemiologijom. Trenutno je profesorica na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a imenovana je ministricom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije u listopadu 2020. Rođena je 20. kolovoza 1975. u Sarajevu i u sretnom je braku s Vladimirom Tepavčevićem, s kojim ima kćer Tinu. Kisić Tepavčević živi i radi u Beogradu od kada je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu 2001. godine.

Ministrica, poznata po svom istančanom smislu za modu, otputovala je u Kairo kako bi se sastala s ministrom socijalnog osiguranja Egipta, Nivenom Al Kabajem. Odabrala je odjenuti kraljevski plavu haljinu A kroja te ju je za tu priliku iskombinirala sa zatvorenim sandalama. Ovakvim postupkom Kisić je iskazao poštovanje prema tradicionalnim običajima i vjerovanjima zajednice, što je gesta koja je naišla na dobar prijem kod vlasti. Međutim, čak ni oni nisu mogli ne biti iznenađeni njezinom fizičkom privlačnošću i zapovjednom prisutnošću.

Brojni pratitelji ministrice mogli su vidjeti fotografije s događaja na Instagramu i ocijenili su da je modni odabir Darije Kisić zasjenio političke teme prigode. Mnogi su pojedinci primijetili produženu, crnu odjeću koju nosi subjekt. Većina ih smatra besprijekornim odabirom za njihov susret s egipatskim ministrom. Njezin je struk bio naglašen lađa izrezom, dok su 3/4 rukavi dodali dašak profesionalnosti kompletu. Elegantna završna obrada postignuta je upotrebom šivanog materijala.

Darijin poslovni posjet ostavio je sve zadovoljne njezinim predstavljanjem naše tvrtke na međunarodnom skupu. Očekivalo se da će ispuniti ili premašiti očekivanja. Ministrica skrbi za obitelj i demografiju nadaleko je poznata po iznimnom smislu za modu. Nakon razvoda dodatno je istaknula svoj jedinstveni stil. Brojne žene oponašaju njezin osjećaj za stil, a neki bi pojedinci učinili sve da ugledaju njezinu kolekciju odjeće. Ona se uvijek oblači u skaldu sa prilikom i sve joj dobro stoji.

Oglasi - Advertisement