Ana Brnabić rođena je u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Njezin djed s očeve strane, Anton Brnabić, bio je hrvatski državljanin podrijetlom iz Stare Baške, grada na otoku Krku, i služio je kao vojni časnik. Tijekom Drugog svjetskog rata borio se na strani jugoslavenskih partizana, a po njegovom završetku imao je čin potpukovnika. Njezina baka po ocu Mica rođena je u Gorobilju, malom selu u blizini Požege, u Srbiji. Njeni majka i djed su iz Babušnice, grada na jugoistoku Srbije. Njezin otac Zoran rođen je 1950. godine u Užicu, gradu u zapadnoj Srbiji, a školovanje je završio u Beogradu, gradu u kojem je obitelj živjela.

1994. godine završila je petu beogradsku gimnaziju. Četiri godine kasnije, 1998., stekla je diplomu poslovnog menadžmenta na Sveučilištu Northwood u Michiganu. Nakon toga, završila je MBA studij marketinga na Sveučilištu Hull u Ujedinjenom Kraljevstvu. Po završetku 2001. vratila se u Srbiju i počela raditi za razne američke konzultantske tvrtke. U fokusu su joj bili projekti usmjereni na razvoj lokalne samouprave, a koje je financijski podržao USAID. Od 2002. do 2011. godine bila je zaposlena u USAID-u. Njezino najznačajnije postignuće u tom razdoblju bilo je osnivanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj ili NALED-a 2006. godine, kako stoji u njezinoj službenoj biografiji. Od 2011. godine zaposlena je u američkoj tvrtki Continental Wind Serbia koja se bavi razvojem vjetroelektrana. U siječnju 2013. godine imenovana je direktoricom tvrtke. Srbija je dočekala svoju novu premijerku 29. lipnja 2017., čime je ona postala prva otvoreno homoseksualna osoba i žena na toj poziciji. Sa svojom partnerkom ima i sina Igora.

Doktorica Milica Đurđić, koja je u ljubavnoj vezi s Anom Brnabić, sudjelovala je na ovogodišnjem Prideu. U parku Manjež pratila ju je Biljana Srbljanović. Milica je odjenula crnu haljinu s dubokim dekolteom, koju je popratila hrabra crvena usna. Kosa joj je bila elegantno stilizirana u nisku punđu, upotpunjujući njezinu jednostavno šik odjeću.

Partnerka Ane Brnabić, s kojim je veže duboka emotivna veza, dio je premijerkinog života više od desetljeća i pol. Trenutno zajedno s ljubavlju i predanošću odgajaju sina Igora. Kad god se Milica pojavi u javnosti, svaka aktivnost zastane. Premijerka Srbije iznijela je svoje mišljenje o tome da se Milica pojavljuje u javnosti uz nju. Nažalost, izbačena je u javnost protiv svoje volje. Njeni javni nastupi nisu vođeni željom za pažnjom, već podrškom koju mi ​​daje. Izrazila sam joj svoju zahvalnost za to tijekom tog vremena.