Život Anđelke Prpić javan je već više od petnaest godina, što ga čini fascinantnom temom za novinare tabloida. Unatoč tome, glumica još nije doživjela nijednu lažnu vijest iz prve ruke. No, smeta joj kada se o njezinim najdražima ispisuju neistine. Anđelka se 2011. udala za Darija Prpića, uspješnog ugostitelja iz okolice Senja u Hrvatskoj. Njihov susret bio je u baru u kojem je on radio. Anđelka se predstavila kao bankarica kako bi izbjegla odgovore na pitanja o svojoj glumačkoj karijeri. Iduće godine dobili su sina Jakšu. Privatno, Anđelka rado gleda srpske komedije zbog smisla za humor.. Nakon osam godina braka par se razišao, a pjevačica nije htjela komentirati glasine koje su objavili domaći tabloidi.

Prije nekoliko mjeseci se u medijima podgla velika prašina kada se saznalo da je gluica ponovo trudna iako nije imala muža i tada se sazalo da je u vezi sa Markom Žugićem najboljim prijateljem njenog bivšeg muža. Ona to nije ni krila i nedavno je na svijet donijela njihovu kćerkicu kojoj su dali neobični ime Čarna.

U potpunoj privatnosti Anđelka Prpić vjenčala se 8. rujna sa svojim dragim Markom Žugićem, izmijenivši zavjete u tajnosti. Svadbeno veselje priređeno je na netipičnom mjestu, a proslavili su ga samo najbliži i prijatelji Naime, u restoran na zemunskoj pijaci pozvali su dvadesetak svojih najdražih suputnika, priredivši tako osebujnu i intimnu proslavu.

Za ovaj poseban događaj, restoran je bio ukrašen prepoznatljivim ukrasima kao što su lampioni, ekskluzivni rasporedi sjedećih mjesta i cvjetovi u boji slonovače. Svečanost je svojom nazočnošću uveličala ne samo obitelj Anđelke Prpić, već i neki poznati poznanici poput Marije Kilibarde, Anje Mandić i Slavka Beleslina.