Oko ljubavnog života Darka Filipovića mnogo se nagađa, javljaju mediji u Srbiji koji i sami ispituju kakav je njegov emotivni status. Šuška se da je samo nekoliko mjeseci nakon razvoda upoznao novu djevojku koja mu je donijela mnogo sreće. Mnogi tvrde da je upravo ona razlog njegovog stalnog osmijeha.Nakon desetak godina braka s Jasminom, bivši glavni takmičar Granda odlučio je raskinuti njihov brak zbog optužbi za nevjeru. Činilo se kao da ga osjećaji tuge i razočaranja nikada neće napustiti, ali je neočekivano otkrio radost s nekim novim.

Prema pričama, posljednja ljubavna partnerica Darka Filipovića navodno je nitko drugi do Tanja Savić, pjevačica s kojom je bio u vezi prije dva desetljeća. Otkako su se rastali, njih dvoje nisu komunicirali jedno s drugim. Navodno je par koji dijeli strast prema glazbi imao nesuglasice tolikih razmjera da nisu razgovarali jedno s drugim otkad su se rastali.

U prošlosti je bilo više slučajeva njihovog sukoba u medijima. Međutim, ovi incidenti su se već neko vrijeme prestali događati. Ostaje nejasno jesu li pomirili svoju vezu, jer nema informacija o tome. Posljedično, nema razloga za daljnju raspravu o njihovom odnosu ili bilo kojim povezanim pitanjima. Prema posljednjim informacijama izvora bliskih “Staru”, čini se da se dvoje ljudi koji su ranije bili u burnoj vezi pomirilo nakon dvadeset godina svađe. Štoviše, sumnja se da su njihovi susreti postali češći te da su možda čak i obnovili svoju romansu.

Dva desetljeća Darko i Tanja imali su zategnute odnose nakon razlaza. Prije desetak godina Darkova navodna tvrdnja da ima intimnu snimku Tanje dovela je do medijskih prepucavanja koja su je razljutila, da bi se otkrilo da on nikada nije insinuirao tako nešto. Međutim, njih dvoje su nedavno viđeni u obližnjem smederevskom restoranu u društvu još nekoliko osoba. Činilo se da su sretni i veseli, smijali su se i nasmijali sve vrijeme provedeno zajedno. Prema insajderu, činilo se da je par divan par. Iako ne mogu ustvrditi postojanje ičega osim platonskog druženja između dvije dotične osobe, moglo bi biti korisno za njih da nastave tamo gdje su stali, s obzirom na njihovu trenutnu slobodu. Možda su čak bili u procesu usklađivanja glazbenog dueta. Vrijedno je napomenuti da oni više nisu u opoziciji jedni drugima, a svako prethodno neprijateljstvo je riješeno.

 

 

Prema izvoru, Tanya i Darko sada mogu bez ikakvih prepreka tragati za svojom srećom. Međutim, važno je priznati da je prethodnu razdvojenost navodno uzrokovala Tanjina ljubomora.