Dok je njegov brat Novak poznata javna osoba, Marko Đoković vodi relativno povučen i miran život. Unatoč znatiželji javnosti o njegovom privatnom životu, bivši tenisač izbjegava pozornost medija i mnogi ga smatraju najzagonetnijim od troje braće i sestara Đoković.Drugi brat Novaka Đokovića, Marko Đoković, izazvao je pozornost javnosti kada je započeo romantičnu vezu s dizajnericom Letisijom Tesari, zanosnom Brazilkom. Par trenutno živi u slikovitom gradu Marbelli.

Kružile su glasine da su se Marko i Letisija vjenčali u tajnosti, no Srđan Đoković opovrgnuo je te tvrdnje. Bez obzira na to imaju li službenu dokumentaciju ili ne, par uživa u svojoj ljubavi, a društvo im pravi čupavi pas. Njihov dom uvijek je otvoren za goste, a trenutno ugošćuju Dijanu Đoković. Uvriježeno je mišljenje da je Dijana posljednji put Marka vidjela u Crnoj Gori početkom kolovoza, kada su se obiteljski okupili prije nego što je Novak krenuo u nove atletske vode. No, u ovim sparnim ljetnim mjesecima uz more nikad ne može biti previše.

Obitelj Đokovići uživa u svojim putovanjima, bilo da se radi o šetnji španjolskom kaldrmom, uživanju u laganoj mediteranskoj kuhinji ili kupanju u kristalno čistom moru. Oštro oko za detalje, uočili smo Dianu kako uživa u šalici kave s nježno ispisanim inicijalima u pjeni. Marko, inače zatvoren oko svog života, na Instagramu je podijelio nekoliko snimki koje potiču na potragu za užitkom. Među njima je prikazao svoju zadivljujuću djevojku u nizu fotografija. Dostupni su ograničeni podaci o Marku i Letisiji. Kako se priča, Đoković je došao raditi na tenisku akademiju u Marbelli gdje su se njih dvojica navodno i upoznali.

S vremena na vrijeme odluče podijeliti zajedničke slike i izraziti si nježne riječi putem javnih kanala. To se radi isključivo kako bi se publika podsjetila da ljubav može rasti i napredovati čak i godinama nakon prvog susreta. Prije veze sa simpatičnom Brazilkom, Marko je uživao s glumicom Draganom Mićalović. Unatoč tome što se činilo da su kompatibilan par, njihova je veza na kraju završila zbog sukoba u rasporedu.