Kako se Marija Šerifović bliži svom 39. rođendanu, sve je češće, pa i u javnosti, počela govoriti o silnoj želji da postane majka.Općenito, sve što je povezano s djecom je teška tema i ne treba je olako shvatiti. Kada za to dođe vrijeme, svjesno ću i promišljeno odlučiti da sa suštinom svog postojanja upoznam svoje dijete koje će nositi ime koje sam već odabrala. Međutim, kao nedavni gost u jednoj televizijskoj emisiji, ne mogu u ovom trenutku otkriti ime jer želim da ostane tajno.

Marijina želja da postane majka nikada nije skrivana, unatoč glasinama i nagađanjima o njezinoj seksualnoj orijentaciji. Tijekom posebnog događanja Marija se obratila okupljenima i zaokupila njihovu pažnju jednom rečenicom koja je bila posebno intrigantna. Pozdrav dragi ljudi! Nadam se da vam je ova poruka dobro došla. S velikim zadovoljstvom najavljujem da se danas obilježava 20. godišnjica mog debitantskog albuma i njegovog prvog singla. Bilo je to davno, 2003. godine, kada sam bio mlada i glupa. Album sam bahato nazvala “Najbolji”, a iz njega su proizašle mnoge pjesme koje i dan danas pjevate sa mnom. Napisala sam i izvela mnogo pjesama tijekom godina i zahvalna sam što su izdržale test vremena. Stvaranje glazbe koja traje uvijek će biti moj poziv, sve dok posjedujem sposobnost pjevanja i strast za stvaranjem melodija i tekstova.

Izražavam svoju zahvalnost što ste me pratili kroz razne faze mog života, uključujući one glazbene, umjetničke, one za izgradnju karaktera i psihološke. Hvala ti što si moj stalni pratilac, stariš uz mene. Sat ravnomjerno otkucava, označavajući prolazak vremena. Dva značajna datuma oblikuju naše živote: dan kada smo rođeni i dan kada smo otkrili svoju svrhu. Do rođenja mog djeteta vi stemoja svrha. Hvala vam što ste izuzetni, što ste najprijemčivija publika i što me tretirate kao običnog čovjeka. Moj put je bio naporan, jer je bilo teško biti drugačiji. Hvala vam na razumijevanju i podršci. Moj cilj je da sljedećih dvadeset godina bude jednako ugodno kao i prethodnih. Usput, sretna sam što mogu najaviti da će moj novi album biti objavljen u prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne bi postojala.

Napominjemo da su astrolozi predviđali da će Marija Šerifović roditi blizance, ali joj baš ovakav ishod nije bio draži. Pjevačica  izražava želju da bude suprotno. “Nadam se da su u zabludi”, kaže ona, izražavajući uvjerenje da joj je jedno dijete sasvim dovoljno. Oni koji je poznaju uvjereni su da bi njena majka Verica Šerifović bila presretna dolasku “Šerifovića juniora”, kako Marija od milja naziva svoje buduće dijete. Da li će joj se ova želja ostvariti ostaje da se vidi.