Jelena Karleuša je nedavno u vrlo kratkom roku izbacila dva albuma. Atina Tošić doživjela je značajnu transformaciju svog izgleda. Najmlađa kći Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić, postala je tinejdžerska senzacija na društvenim mrežama, a njezini videi imaju milijunske preglede.Tijekom sinoćnje proslave izlaska albuma njezina majka razveselila je publiku pridruživši se reperici Deviti na plesnom podiju. Devita i JK su prije toga snimile zajednički duet. Atina je također bila prisutna na velikoj svečanosti, iako je prošla nezapaženo od strane većine prisutnih.

Jelenina i Duškova najstarija kći s nepunih 15 godina već se s lakoćom šepurila po modnoj pisti. Njezine objave na društvenim mrežama privukle su značajnu količinu pozornosti, a broj njezinih pratitelja u stalnom je porastu. Međutim, njezina odluka da iznenada napusti mrežu zatekla je mnoge nespremne.


Athena čak nije prisutna ni na profilima svojih roditelja na društvenim mrežama. Čini se da je posljednji put snimljena s ocem na proslavi rođendana svoje tete Katarine koja je održana u Zrenjaninu. Ipak, Athenu smo vidjeli s mamom i mlađom sestrom Nikom na modnoj reviji krajem prošle godine. Atina je sinoć postavila novi standard prisustvovanjem na promociji svoje majke. Društvo su joj pravile sestra Nika i pjevačica Milica Pavlović. Zajedno su plesali uz nove pjesme, a video je pokazao da je Atina doživjela primjetne promjene.

Kako bi obilježila ovu značajnu prigodu, okitila se elegantnom crnom haljinom s naramenicama, ošišala svoje pramenove, obojila ih u novu nijansu i narasla do gotovo iste visine kao i njezina voljena majka. Podsjetimo, Jelena je ranije objasnila razloge koji stoje iza Atine odluke da se povuče s društvenih mreža. Na upit koji joj je motiv, jednostavno je odgovorila pitanjem “Zašto ne?” Ovaj odgovor je oduševio Karleušu jer smatra da je to pokupila od nje.