Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje obavljeno je na skroman način, u okvirima manastira Rajinovac nadomak Beograda. Ceremonija nije bila grandiozna, bez ekstravagantnih haljina ili gomile od stotinu prisutnih. Umjesto toga, par je obećao svoju beskrajnu odanost pred malom grupom svjedoka, prvenstveno sastavljenom od nevjestinih rođaka.Prisutni su bili Tara Milutinović, glumica i Anastasijina kuma, koja je poznaje od detinjstva, i Nemanjin kum. Prisustvovao je i Rašid, njihov lični vozač koji je takođe blizak od poverenja, kao i Ceca Ražnatović.

Ceca je otvoreno izrazila radost kada je saznala da je njena ćerka pronašla svoju srodnu dušu. Njene iskrene čestitke bile su popraćene srdačnom željom za doživotnu zajednicu ispunjenu ljubavlju i obostranim divljenjem.U tom periodu pitanje je gdje se nalazi porodica Gudelj. Kad god se pominje Anastasija i Nemanja i njihova veza, nemoguće je ne pomenuti neobičnu dinamiku između njegove supruge i majke Olivere.Usred romanse između fudbalera i pevačice, kružile su glasine da je Olivera bila rezervisana prema odluci svog sina i da je došlo do nesuglasica između nje i Cece.

Kružile su glasine da postoji tenzija između Nemanjine mlađe sestre Vanje i Cecine ćerke, što se dodatno pogoršalo kada su odlučili da prestanu da prate jedno drugo na Instagramu. Situacija sa Nemanjinim bratom Dragišom je malo drugačija jer su zajedno putovali i doživeli i radosne i tužne trenutke, koje su javno podelili na društvenim mrežama. Nemanja se ipakoženio Anastasijom, čvrsto uveren u svoju ljubav prema njoj. Međutim, neizvjesno je da li je među rijetkih deset gostiju koji su prisustvovali svečanosti bila i njegova porodica.


Iz onoga što se može zaključiti pregledom raznih društvenih mreža, čini se da porodica Gudelj potpuno ne zna da je njihov sin, nedavno sklopio brak. Iako je bratu često čestitao na raznim dostignućima, Dragi još nije objavio nijednu objavu na svom Instagram profilu.Vrlo je vjerovatno da Vanja nije bila svjedok vjenčanja starijeg brata, s obzirom da je umjesto toga podijelila fotografiju sa treninga.Objava koju je napravila Olivera je zbunjujuća. Majka Nemanje Gudelja, vrlo verovatno nenamerno, na svom Instagramu često deli poruke koje su slabo povezane sa aktuelnostima. Ovako je Olivera objavila citat Patrijarha Pavla koji govori kako o izgubljenim šansama, tako  io potencijalima budućih prilika. Olivera Gudelj u sažetom postu piše o konceptu da kada se jedna vrata zatvore, druga će se otvoriti i da će ona biti bolja. Razlog za ovo često nam nije odmah jasan. Međutim, s vremenom ćemo shvatiti svrhu ovog fenomena.Ako je zaista činjenica da je bila odsutna sa vjenčanja svog sina, postoji li sada osjećaj kajanja zbog toga što nije prisustvovala? Da li je to pokazatelj želje za popravkom kod snaje i porodice Ražnatović?Da li je sasvim slučajno što je odabrala taj citat na današnji dan, ili ima više u priči nego što se na prvi pogled čini?  Uglavnom svi čekaju da se članovi porodice Gudelj oglase na društvenim mrežama povodom vjenčanja.