Proširenje programa na Televiziji Pink uključilo je i natječaj za dječju glazbu pod nazivom Pinkove zvjezdice, koji je izazvao značajnu pozornost u okruženju. Brojni gledatelji gledali su kako mladi natjecatelji pokazuju svoje glazbene vještine, a neki su pokazali izvanrednu vokalnu snagu. Naš fokus danas je na mladoj djevojci koja je postala prevladavajuća tema razgovora.

U konkurenciji 2014. jedna se mlada izvođačica izdvojila od ostalih: Lena Stamenković. Unatoč tome što je imala samo deset godina, njezina izvedba pjesme “If It Was Worth It” nije impresionirala samo suce, već je osvojila i srca publike, što je dovelo do ovacija u studiju. Njezin izniman talent osigurao joj je mjesto u finalu, a sljedeće godine predstavljala je Srbiju na Eurosongu. U nizu intervjua za razne medije Lena je izrazila želju da se bavi glumom, što joj se na kraju i ostvarilo kada je dobila ulogu u kazališnoj predstavi.

Nakon tog razdoblja, viđanja u javnosti postala su rijetka i bilo je očito da joj je primarni fokus bio na studiju. Lena je u međuvremenu sazrela i postala aktivna korisnica društvene mreže Instagram. Značajan broj sljedbenika koje je prikupila potvrđuje njezinu široku popularnost. Pregledavajući njezine nedavne fotografije, teško je razaznati nekadašnju ljupko punašnu djevojčicu koja se sada ponosno šepuri svojim živahnim grimiznim uvojcima koji joj, mora se reći, prilično dobro stoje.

S 18 godina Lena je procvjetala u markantnu mladu ženu. U društvu koje cijeni konformizam, njezin jedinstveni modni smisao dobrodošla je devijacija koju cijene mnogi njezini vršnjaci. Njezini obožavatelji često komentiraju njezine profile na društvenim mrežama, izražavajući svoje divljenje njezinoj neosporivoj ljepoti. Unatoč njezinom mladolikom izgledu, oni koji je prate na internetu smatraju da posjeduje određenu razinu zrelosti i melankolije koja odudara od njezinih godina. Lena se u međuvremenu povukla iz javnosti, ostavljajući svoje pratitelje da se pitaju koji će put odabrati za svoju buduću karijeru. Mešutim aktivna je na Instagramu i može se vidjeti da je izrasla u pravu ljepoticu.