Mirjana Antonović vratila se u Beograd zbog sudskog postupka protiv Miroslava Ilića, koji traje godinama. Iako je sud već presudio da je Ilić otac Antonovićevog sina Devina, Ilić je uložio žalbu, zbog čega je Apelacijski sud ukinuo prethodnu presudu i odredio ponovno suđenje. Čitava ova situacija je jako zanimljiva za javost jer je u nju upleten poznati pjevač.

Za to vrijeme, Devin je na svijet poželio dobrodošlicu ljupkoj kćeri Evi. No tijekom suđenja Miroslavu Iliću frustraciju je izrazio dizanjem ruku u zrak i obećanjem da joj neće otkriti identitet Evinog djeda. Cijeli ovaj proces izaziva u meni osjećaj odbojnosti. Vjerojatno Miroslavu ide u prilog ovakav publicitet. Inače bi ova šarada davno prestala. Sve mi je ovo neobjašnjivo. Istina je jedinstvena i nepobitna. Više nemam potrebe za ocem i zahvalan sam što sam uvijek imao hrabru i nesebičnu majku neslomljivog duha. Međutim, kao rezultat takvog nepravednog zakonodavstva, gdje je sudsko djelovanje ograničeno, bezbrojne su majke i djeca izloženi patnji. Spoznaja da moj otac nije osoba kakvom sam ga zamišljao bila je izazovna i obeshrabrujuća, rekao je Devin.

Mirjana se nastavlja boriti protiv nepravde s kojom se suočava, unatoč težini bitke. Iako je Devin odustao, Mirjana se nikada neće prestati boriti da dokaže istinitost svega što je godinama govorila. Ne bori se samo za sebe i sina, već i za sve žene koje se suočavaju sa sličnim mukama. Miroslav je u nedavnoj izjavi za javnost naglasio da Devin ima samo jednog oca, ali da on nije ta osoba.


Tijekom našeg razgovora jasno sam toj ženi dao do znanja da njezin sin ima samo jednog biološkog oca – muškarca koji ga je zakonski priznao i kao takav se vodi u službenim dokumentima. Međutim, ako želi zamijeniti tog muškarca sa mnom kao očinskom figurom, prvo mora proći odgovarajuće pravne kanale kako bi ukinula očinska prava tog gospodina.