Značajna razlika u godinama Lazara Ristovskog i njegove nove partnerice Anice Lazić privukla je pažnju javnosti i medija. Unatoč zanimljivostima oko njihove veze, ljubavni život slavnog glumca ne prestaje intrigirati mnoge. Priča je izazvala veliku pometnju, a jasno je i zašto. Naime Lazar je bio u braku sa Danicom preko 4 decenije i sve je šokirala vijest o njihovom razvodu prošle godine i tada se šuškalo da je u sve umiješana i neka treća osoba.

Nakon promatranja situacije, neke od početnih primjedbi bile su: “On bi mogao biti njezin otac.” Međutim, postoje neki koji proširuju ovo opažanje na “On bi čak mogao biti njezin djed.” Lazar je, bez sumnje, deda, o čemu svedoči i rođenje unuka dve godine pre sadašnjeg trenutka, zahvaljujući mlađem sinu Jovanu i snahi Ljiljani.

Lazar, koji je bio oženjen kolegicom Danicom Ristovski, ima  je dva sina koji su krenuli njegovim stopama u umjetnosti. Jedan od njegovih sinova, Petar Ristovski, rođen je 1986. i postao je vrlo uspješan redatelj. Lazarov trenutni ljubavni interes, o kojemu se u novije vrijeme također raspravlja, šest je godina mlađa od Petra.

Jovan, inače mlađi  Lazarov sin , rođen je iste godine kad i ona. Nedavno je započeo svoju glumačku karijeru, a možda ga prepoznajete po gostovanju u showu “Potera” prije nešto više od dvije godine. Na pitanje je li bio zabrinut zbog javnog prihvaćanja njegovog angažmana u svjetlu njegovog slavnog roditeljstva u slučaju da ne uspije, on je odgovorio: Uvijek treba nastojati biti hrabar, jer to vodi do donošenja boljih odluka. Osobno se ne bojim nikoga osim Lazara. Vjerujem da svatko zaslužuje da se prema njemu postupa onako kako želi i ne brinem se što će drugi reći ili napisati o meni nakon ovog ispita. Od većeg mi je značaja znati tko sam i kakav sam potencijal.