Nakon deset godina zajedničkog života, Ana Kokić i Nikola Rađen 2019. godine odlučili su raskinuti brak. Unatoč toj odluci, uložili su velike napore kako bi svoje kćeri Ninu i Teu zaštitili od utjecaja rastave. Željeli su održati odnos pun poštovanja i nakon razvoda, a sve kako bi umanjili negativne učinke promjene na njihovu djecu.

Mediji su preplavljeni nagađanjima o stanju u njihovu braku, a brojni napisi sugerirali su kako je vaterpolista bio nevjeran. Usprkos tome, par je zajedno objavio izjavu kojom opovrgava sve tvrdnje o nevjeri i navodi da njihova veza  nije završila iz tog razloga. Zajedničkom smo odlukom odlučili raskinuti naš brak. Međutim, nastavit ćemo održavati pozitivan odnos i zajedno ćemo odgajati naše kćeri.

Nakon veze s Anom, vaterpolist je zadovoljstvo otkrio u društvu mlade pjevačice Milice Ristić, s kojom se kasnije i oženio. Par je nedavno dobio  svog prvorođenog sina Alekseja. Ana se, međutim, suzdržavala od novih emotivnih veza, čak i ako one nisu bile javno objavljene.  Pjevačica se posvetila svojim kćerima i sa njima provodi najviše vremena.O svom bivšem suprugu u raznim je medijima više puta govorila prije nego što je odlučila prekinuti. Naknadno je izjavila da je tema postala previše neugodna da bi se o njoj dalje raspravljalo.


Prema riječima Ane Kokić, nema potrebe više potencirati temu o njoj i bivšem partneru. Oni su samo roditelji svojim kćerima, a to je i njihov trenutni odnos. Nadalje, njezin bivši partner sada se ponovno oženio i čeka dijete. Iz obzira prema njegovoj novopečenoj supruzi i njemu samom, Ana Kokić odlučila se suzdržati od bilo kakvih riječi o njemu.