U posljednje vrijeme je trend da se poznate ličnosti koje žive i rade u Beogradu sele na neka mirnija mjesta gdje su okruženi prirodom i imaju svoj mir. Izuzetak nije ni poznata voditeljica koja je svoju kuću na selu izgradila u blizini vode i tamo provodi svaki slobodan trenutak. Seoski dom Tanje Vojtehovski svojedobno je izazivao velik interes javnosti. S nestrpljenjem se doznalo čime je bivša voditeljka zamijenila svoj luksuzni stan na Vračaru. U to vrijeme njezin Instagram prikazivao je samo temelje imanja i veliko dvorište, uz prekrasan pogled na rijeku. Nakon nekoliko mjeseci napokon je dovršena rezidencija Tanje Vojtehovski na selu, a savjetnica za osobni razvoj imala je potrebu podijeliti sjaj sa svojim pratiteljima.

Kutak koji je pomno opremila praktičnim i udobnim namještajem također je fotografirala, jer je jednaku pažnju posvetila i unutarnjem uređenju. Dnevni boravak krase metalne fotelje koje imaju plišane madrace, dok je pod obložen pločicama. U blagovaonici se nalazi masivni stol od punog drveta upotpunjen stolicama koje odgovaraju njegovoj estetici.

Po izlasku iz prostorija, primijetili bi prisutnost velike peći, izgrađene u svrhu pružanja topline tijekom hladnog vremena. Očito je da je Tanja, stanarka, preuzela inicijativu da opremi svoje prebivalište osnovnim komponentama za kućno zapošljavanje, kao što su brzi internet i električne instalacije, kako bi se osigurao nesmetan tijek rada.

Činjenica da je prethodni domaćin duboko cijenio prirodu sada je opće poznata. Kad god je u svojoj rezidenciji na selu, obično se može naći vani, često se opušta na drvenim ležaljkama. Tijana Stevanov, njezina voljena kći, dijeli majčinu marljivu prirodu i entuzijazam prema televiziji.

Oglasi - Advertisement