Ana Bekuta već je dugo priželjkivala da skine kilograme, no zbog pretrpanog rasporeda na poslu nije uspijevala staviti prioritet u svoj život. No, s početkom nove sezone “Zvezda Granda” obavezala se na disciplinu. Tim stručnjaka, uključujući nutricioniste i trenere, pomaže joj u ostvarenju tog cilja. Anina prehrana prilagođena je njezinoj tjelesnoj građi i analizi. Unatoč tome, vjeruje se da hrana uključena u njezin režim ima blagotvoran učinak na svakoga tko ga slijedi.

Njena dijeta dijeta stavlja naglasak na voće i povrće. Kako bi se osigurao konzistentan unos, dnevno joj se u dom na Vračaru dostavlja pet obroka, uključujući doručak, ručak, užinu i večeru, a svi su regulirani sadržajem i porcijama. Ana Bekuta već se pet dana pridržava dijete. Nedavno je na Instagramu obavijestila svoje pratitelje o tome koliko joj je dobro dosad išlo.

Kartica obroka je fotografirana, a mi ćemo dati potpuni prikaz njenog sadržaja. Dan započinje mješavinom ulja origana i plave spiruline. Nakon toga slijedi doručak koji se sastoji od zdjelice kaše napravljene od zobenih pahuljica, kokosovog mlijeka i ukrašene narančom i crnom čokoladom. Petog dana Ana je dobila hranjivi ručak koji se sastojao od potaža od povrća, polpete od oslića s brokulom i vitaminske salate s crnim sezamom, a sve u jestivoj košarici od jabuka. Kao međuobrok možete se prepustiti ukusnoj mješavini čokolade pomiješanoj s jestivim laticama ruže. Za večeru bi slana opcija bila tikvica punjena mješavinom kvinoje i bademovog povrća.

Pjevačica si je zadala cilj smršavjeti više od 15 kilograma u manje od tri mjeseca. Ona je motivirana i optimistična u pogledu postizanja željenih rezultata, a trenutno pokazuje uporan stav prema svom putu mršavljenja. Da li će uspjeti u svome naumu ostaje da se vidi.