Uvijek postoje i postojati će špekulacije o ljubavnim životima slavnih ljudi. Dejan Bodiroga, koji slovi za jednog od najboljih europskih košarkaša, prije više od dvadeset godina zaljubio se u prefinu manekenku Ivanu Medić. Unatoč sporadičnim glasinama da im je brak u teškoj situaciji i da su pred razvodom, ovaj simpatičan par opovrgao je te tvrdnje svojim skladnim i privrženim odnosom.

Bivši kapetan košarkaške reprezentacije šutke je stajao iza odabranika na vrhu neobičnog kamena. Unatoč njegovoj velikoj popularnosti, nije bilo mnogo komešanja. Ipak, nekoliko se dana prepričavalo kako su mu promatrači skandirali “Imamo svoga boga”, a zatim su pozornost usmjerili na mladenku govoreći: “Sad si uzela trofej, Ivana. Dejan i Ivana zavjete su izmijenili 13. srpnja 2003. u crkvi Saborno, okruženi s pedesetak svojih najbližih. Iako su tog dana mnoge žene poželjele da se nađu u koži poznatog modela, Dejan se kasnije pokazao kao vjeran i privržen suprug.

Nakon što se Ivana povukla iz manekenstva, u potpunosti se posvetila obitelji i odgoju sina Nikole. Nikada je nisu smatrali tipičnom sportašicom niti je koristila status ili slavno ime svog supruga da pridobije pozornost medija. Čini se da zavist vlada među mnogim ženama koje žele biti u poziciji supruge ovog poznatog košarkaša. Naprotiv, Ivana vodi izrazito privatan i introvertan način života, nastojeći svoj osobni život sačuvati od pogleda javnosti. Nikada se nije skandalozno ponašala, niti se hvalila svojim bogatim imetkom i pretjeranim troškovima za garderobu.

Iako njihove mogućnosti stanovanja nisu bile ograničene, par se namjerno odlučio skrasiti u Beogradu nakon što je Dejan završio kao igrač. Rijetkost ih je uhvatiti zajedno u javnosti pa je svaki njihov javni istup popraćen velikom intrigom. Obično je sva pažnja usmjerena na gospođu Bodiroga, a promatrači primjećuju njezin šarmantan osjećaj za ukus i urođenu ljepotu. Nadalje, mnogi su zadivljeni njezinom manekenskom tjelesnom građom koja je ostala, unatoč proteku vremena.