Sinoć, 14. februara, Aleksandra Prijović, priznata muzička zvijezda, održala je svoj drugi koncert u Osijeku. S obzirom na to da je bilo Valentinovo, na pozornici ju je čekalo lijepo iznenađenje.

Vrijedni suprug Filip iz svog direktorskog ureda brine o besprijekornoj izvedbi svakog koncerta, a večeras je pripremio preslatko iznenađenje zbog kojeg je njegova supruga zablistala od radosti.

Usred pauze na binu je isporučen ogroman cvjetni aranžman za Priju, ljubazan gest samog Živojinovića, koji je Aleksandru neizmjerno obradovao. Pred cijelom publikom izrazila mu je zahvalnost, što je popraćeno dugotrajnim pljeskom.

Odrasla u Belom Manastiru, gradu udaljenom 30 kilometara od Osijeka, pjevačica je odlučila vratiti se u rodno mjesto i tamo prespavati. U Osijeku je talentirana folk pjevačica Aleksandra Prijović nedavno održala svoj drugi koncert osvojivši publiku svojom očaravajućom svirkom.

Pjevačicini koncerti, svih pet, rasprodali su se zapanjujuće brzo, a ulaznica nije ostalo dostupno. Osim toga, pjevačica ima nešto posebno za svoje obožavatelje tokom ovog dugo iščekivanog nastupa…