Pola decenije je prošlo od prerane smrti Azre Kolaković,  koja je nastupala po dumjetničkim imenom Dona Ares a Bosna i Hercegovina je ostala bez glasa bez premca. Dona Ares, kako su je poznavali njeni fanovi, bila je veoma kvalifikovana pevačica sa svetlom budućnošću pred njom. Njenu karijeru obilježila je serija hitova koji su je zavoljeli njeni obožavatelji. Baš kada je krčila svoj put ka uspjehu smrtno se razbolila.

Donna se upustila u dugu i mučnu bitku protiv maligne bolesti koja je zahvatila njena pluća. Svoja iskustva je podijelila sa svijetom putem društvenih mreža s namjerom da pomogne drugima koji su bili u sličnim situacijama. Nakon njene smrti, oni koji su je poznavali sa regionalne pop scene, uključujući njene kolege i fanove, odali su joj poslednju počast. Međutim, njen suprug Džavid je bio odsutan sa njene samrtne postelje i nije prisustvovao njenoj sahrani. To je izazvalo bijes među onima koji su je poznavali, koji su smatrali da je njegovo odsustvo zbunjujuće i neprikladno. Nakon toga, Džavid se nekoliko puta pojavljivao u javnosti.

Kao muzičar sa višedecenijskim iskustvom rada sa folk izvođačima, Džavid je nedavno privukao značajnu pažnju javnosti intervjuom koji je dao. Tokom intervjua, jedan novinar je postavio pitanje da li je izazovnije sarađivati ​​sa nadolazećim pevačima ili etabliranim zvezdama. Džavid je priznao da je teško odgovoriti na takvo pitanje, ali je naveo nekoliko darovitih vokala s kojima je radio. Među njima su bili Šerif Konjević, rahmetli Šaban Šaulić, Halid Bešlić, Džej, a posebno Dona Ares. Posebno je njeno spominjanje ostavilo trajan utisak na mnoge.

Vjeruje da posjeduje snažan instinkt kada je u pitanju predviđanje da li će pjesma koju je napisao postati hit ili ne, te tvrdi da nikada nije bio u pravu u svojim prognozama. Posljednjih šest godina razlog svog spora s Donom je držao u tajnosti, i to čini i dalje. S druge strane, Donna nije bila zabrinuta zbog Džavidovog mišljenja o njoj, jer je imala utisak da on ne gaji nikakav animozitet prema njoj, a znala je da joj vrijeme ističe.