Veliki dobitak na lutriji ljudima uvijek promijeni život. Gareth Bull, bivši zidar koji je osvojio jackpot od 41 milijun funti, izgradio je svoju ekstravagantnu rezidenciju potpuno sam. Tijekom četiri godine, 52-godišnjak posvetio se zadatku izgradnje kuće, za koju tvrdi da mu je pomogla preživjeti tijekom pandemije COVID-19. Bull, otac dvoje djece, izazvao je značajnu medijsku pozornost 2012. kada je sa svojom bivšom suprugom Katherine osvojio pozamašnu svotu novca. Nakon što je njihov brak završio neuspjehom, Geret je tražio novu ljubavnu vezu. Tijekom odmora spetljao se s Donom, vlasnicom obližnjeg lokala, koju je uspješno zaveo.

 

Nakon što su prošle dvije godine, kupio je zemljište koje se protezalo na dva hektara u Nottinghamshireu. Njegov je cilj bio izgraditi grandiozni dom, što je i postigao pomnim planiranjem i gradnjom. Rezultirajuća nastamba prostire se na 6000 četvornih metara i ima zapanjujuće umjetno jezero, koje je stvoreno za smještaj stotina zlatnih ribica i koi šarana koji su ponovno udomljeni. Dodatno, kuća se može pohvaliti bazenom koji se može prilagoditi za proizvodnju valova, najsuvremenijim zvučnim sustavom integriranim u strop, plutajućim kaminima, tri različita bara i dvije hidromasažne kade. Izgradnja četverosobne nastambe započela je tijekom ljeta 2019. No, nesreća je zadesila Garetha i njegov projekt kada je pandemija poharala svijet početkom sljedeće godine. Gareth se prisjetio: “Bio sam jedini koji je živio ovdje u to vrijeme i nisam znao što da radim. Odlučio sam raditi na kući i to se pokazalo kao spas za mene, sprječavajući me da se osjećam Naposljetku je ovaj projekt postao moj krajnji pothvat zatvaranja. Zbog propisa o karanteni, gradilištima je bilo dopušteno nastaviti s radom, pa mi je nekoliko mojih poznanika građevinara došlo pomoći. Jedan od njih, Geret, bio je posebno predan pothvatu i odlučio je boraviti u karavanu na lokaciji kako bi pazio na eventualne pljačkaše. “Ova je kuća značajna”, primijetio je. “Velik dio posla obavio sam sam, čak i usred pandemije.

Rad na ovom projektu bio je spas za mene. Bez toga bih zapeo u kolotečini. Služio je kao velika distrakcija i pružao osjećaj postignuća po završetku. Garrettov ponos i radost leži u ribarskom jezeru koje je stvorio, a koje je trebalo biti skromno jezerce, ali se pokazalo da je veličine dva teniska terena. Trenutačno imam nekoliko stotina riba, od kojih su većina zlatne ribice, uz ukupno deset koi šarana. Zbirku s ljubavlju nazivam svojim “sirotištem za ribe” zbog činjenice da su sve date pod moju skrb nakon što su preseljene iz svojih prijašnjih domova. Uz svoja druga postignuća, Gareth je izgradio “Lockdown Lodge” u blizini svoje kuće. Struktura se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice i potpuno opremljene kuhinje.

Kolekcija sportskih uspomena u njegovom posjedu prilično je opsežna, u rasponu od nogometnih dresova s ​​autogramima do štitnika za noge za kriket i boksačkih rukavica. Umjesto da obnovi bungalov s tri spavaće sobe koji je prethodno zauzimao zemljište, kupio je imanje s namjerom da ga sruši i izgradi svoj idealan životni prostor. Kad je dano zeleno svjetlo, počelo je kopanje i trajalo je bez zastoja, prisjeća se. U početku je izvorni bungalov bio smješten na širokom i neometanom području. Kako bismo bili prisutni na lokaciji i imali gdje skladištiti alat, odlučio sam jedan dio srušiti i smjestiti se u preostale prostorije. Na kraju je morao biti srušen i preostali dio bungalova. U tom sam se trenutku preselio u kamp prikolicu na mjestu, na veliko veselje mojih poznanika.Nakon što je pomogao u izgradnji kuće pridonoseći iskopu temelja i postavljanju cigle, Geret sada ima kontrolu nad raznim komunalnim uređajima u kući putem daljinskog sustava. Ovaj sustav mu omogućuje da otvara i zatvara zavjese, pali i gasi svjetla i aktivira reprodukciju glazbe i sve to sa svog telefona. Geret je otac dva odrasla sina.

 

“Moja postavka uključuje platno za projektor montirano na stropu koje se proteže do 8 stopa, što mi omogućuje da uživam u sportskim igrama u društvu svojih prijatelja”, pojasnio je. Nakon što je dovršio svoj epski projekt, entuzijast Manchester Uniteda preselio se u svoju novu kuću na Badnjak 2020. Instalirao je dvije hidromasažne kade; jedna smještena uz kuću, a druga skandinavska hidromasažna kada na drva smještena ispred kuće. Garethova želja je voditi miran život u svom novom domu, za razliku od burne prirode njegovog romantičnog života nakon što je osvojio jackpot na Euromillionsu. U 2018. došlo je do niza otkrića o Geretovoj vezi s Donom što je dovelo do njegovog razvoda od supruge Ketrin.Inače, Ketrin je otkrila suprugovu nevjeru putem televizijskog prijenosa, u kojem ga je vidjela u društvu njegove ljubavnice na boksačkom natjecanju.