Kako pišu mediji u Srbiji  svečano vjenčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje neće biti održano u Beogradu nakon njihovog crkvenog vjenčanja i slavlja u užem krugu. Umjesto toga, par planira održati događaj u Španjolskoj krajem prosinca tijekom Gudeljevog planiranog odmora. Novopečeni par odlučio je imati jedno vjenčanje umjesto dva, koja će biti iznimno raskošna.

Popis gostiju sastojat će se od otprilike 50 osoba. Anastasijinu stranu obitelji čine majka Ceca, teta Lidija i njihove obitelji, Veljko, Bogdana, sedam-osam bliskih prijatelja i kuma. Gudelj će pozvati svoju obitelj i kolege sportaše iz svog kluba. Ova ekstravagantna proslava održat će se u jednom od najraskošnijih hotela u Sevilli, a mjesto je već osigurano za kraj prosinca.

Prema izvoru Skandala, Anastasija se priprema za goste iz Beograda, što uključuje i avionske karte i nekoliko dana smještaja u hotelu u kojem će biti svadbeni prijem. Vrijedi napomenuti da su Ražnatovići izuzetak u ovom aranžmanu, jer imaju financijskih mogućnosti da sami snose troškove. Međutim, zajednički prijatelj Anastasije i Ražnatovićeva nije u mogućnosti podnijeti te izdatke. Tijekom slavlja planiraju i građansko vjenčanje na kojem će Anastazija službeno preuzeti prezime Gudelj. Trenutno je već u potrazi za haljinom koju će nositi na vjenčanju. Neće to biti tradicionalna vjenčanica, već haljina koja podsjeća na vjenčanicu, sličnu onoj koju je nosila na crkvenom vjenčanju u Srbiji. Anastasia čak razmišlja o tome da za nju napravi haljinu koju je posebno izradio poznati dizajner. U međuvremenu, dok Nemanja igra nogomet, ona mu bira odijelo koje će nositi na ceremoniji. Mladenci namjeravaju više puta mijenjati outfite tijekom svadbenog veselja, a Anastasiji će na raspolaganju biti tri različite haljine.

Anastasijina želja da gosti iz Španjolske iskuse srpsku kuhinju ogleda se iu jelovniku koji osim tradicionalnih španjolskih jela uključuje i specijalitete iz lokalnih krajeva. Kako bi se osigurala autentičnost kuhinje, nekoliko dana prije vjenčanja dva šefa kuhinje iz Beograda otputovat će u Sevillu kako bi pripremili tradicionalnu srpsku hranu. I dok se obitelji Ražnatović i Gudelj ne miješaju u planiranje vjenčanja, nedavno su dobili obavijest da je kraj prosinca vrijeme za slavlje te da se okupe kako bi obilježili poseban dan mladenaca. Kako će reagovati Nemanjina majka i sestra i da li će se pojaviti saznaćemo krajem godine.

Oglasi - Advertisement