Smeštena u gradu Vršcu, nalazi se prelepa vila ukrašena raskošnim zlatnim akcentima na svakom uglu. Ovo luksuzno prebivalište pripada prosperitetnoj romskoj porodici, koju meštani od milja zovu gazda Cipiripi. Uz veliku predanost, gazda Cipiripi nije štedio novac u izgradnji svoje vizije kuće iz snova, osiguravajući da svaki zamršeni element bude pomno isplaniran i izveden. Ova vila je izazvala različite reakcije kada se njen izgled pojavio u jednom videu na društvenim mrežama.

Svaki centimetar prostora je ukrašen mermerom, stvarajući raskošnu atmosferu u celom prostoru. Namještaj odiše luksuzom, dominirajući svakom prostorijom svojim izuzetnim stilom. Veličina soba nije ništa manje nego velika, pružajući dovoljno prostora za udobnost i opuštanje. Što se tiče osvježenja, stolovi su ukrašeni bocama skupih napitaka, koji zadovoljavaju istančane ukuse gostiju. Salon na prvom spratu posebno očarava. Ono što ga čini zaista intrigantnim je veliki otvor u sredini, koji omogućava da se direktno gleda u raskošnu dnevnu sobu u prizemlju. Unutar ovog raskošnog prostora čeka izvrstan aranžman od crvenog baršuna s kitnjastim pozlaćenim akcentima.

Trpezarija se može pohvaliti prostranim, izduženim stolom za kojim se okuplja porodica za obroke i kvalitetan provod. Osim toga, kuhinja je prostrana i opremljena najsavremenijim aparatima i najsavremenijom tehnologijom. Video koji prikazuje kuću brzo je privukao široku pažnju na društvenim mrežama i izazvao ogroman priliv komentara. Dok značajan broj pojedinaca pohvaljuje gazdu Cipiripija za postizanje uspjeha čistom odlučnošću i trudom, postoje i pojedinci koji izražavaju uvjerenje da je unutrašnjost kuće pretjerano ekstravagantna.


Vlasnike treba pohvaliti za odličan ukus prilikom odabira ove vile. Njegov romantični ambijent je zaista zadivljujući, a njegova ljepota je bez premca. Nikada prije nisam sreo ovakvu vilu. Dok je moja sopstvena kuća prelepa, ovde je nameštaj nadmašuje po eleganciji, mada neki mogu da ga smatraju kičastim. Život u manjem prostoru od 20 kvadratnih metara može biti poželjniji od suočavanja s gnjavažom čišćenja veće kuće. Osim toga, bilo je pritužbi na uređaje koji izazivaju svrab. Nadalje, postoji potencijalna opasnost po sigurnost jer se može povrijediti ako se probudi uveče i slučajno zakorači u rupu. Ipak, jasno je da je sve uređeno sa izraženim osjećajem za stil i sofisticiranost. Ovo su samo neke od vrijednih reakcija koje su korisnici podijelili na platformama društvenih medija.