Jovana Jeremić, voditeljka koja neprestano pleni javnost svojim postupcima, otkrila je i duboko sentimentalan aspekt sebe. Naime, nedavno je doživjela gubitak svoje bivše svekrve, koja se borila sa dugotrajnom i teškom bolešću. Jeremić je ovom prilikom izrazila duboko divljenje, ljubav i poštovanje prema ženi, istakavši kako je ona uvek pažljivo slušala njene mudre savete.

“Imati snažnu, intelektualno osnaženu i svjetovnu ženu kao svekrvu je zaista božanski blagoslov. Zahvalan sam što prkosite ograničenjima i nadilazite malograđanske brige, prihvatajući modernost, eleganciju i svoje autentično ja. Hvala ti što si rodila oca mog prvog djeteta. Zoka je žena koja je Pirot donela u svet i donela svet u Srbiju. Kad bismo samo mogli vratiti vrijeme, ti bi i dalje bio jedina i jedina za mene, konačna figura u mom životu. Bila si tu za mene u ključnim trenucima, dajući mi dio sebe. Često se kaže da su svekrve i snahe u zategnutim odnosima, ali moja ljubav prema vama je toliko duboka da samo moja duša zna istinu”. Ove iskrene riječi influenserka je podijelila na svom Instagram profilu, skupljajući mnoštvo komentara na svakom koraku.


Od 2017. godine Jovana je bila duboko zaljubljena u političara Vojislava Miloševića. Podijelio je anegdote o danu kada su se prvi put ukrstili i kako je došao do nje, izražavajući želju da zajedno podijele obrok. “Krivac” za naš sastanak i kasniji brak nije niko drugi do moja majka, koja je strastveni obožavatelj serije Parovi. Uvek bi mi sugerisala da tamo ima dosta divnih, obrazovanih i inteligentnih devojaka, koristeći Jovanu kao primer. Čak me je jednom posebno pozvala da mi kaže da gledam Jovanu na TV-u. Videvši koliko joj se moja majka divi, odlučio sam da dođem do Jovane i objasnim joj da su moje namere isključivo poslovne – jednostavno sam želeo da je upoznam sa svojom majkom kako bi mogli da provedu neko vreme zajedno. Jovana je ljubazno prihvatila poziv i ponašala se maksimalno profesionalno, kako je Vojislav rekao za „Blic“. Dalje je rekao:

Naš sastanak je održan u jednom beogradskom restoranu i za tridesetak minuta razgovora došli smo do spoznaje da je prisustvo moje majke bilo potpuno nepotrebno u narativu. Želja za ponovnim susretom pokrenula je početak ljubavne priče koja bi se lako mogla zamijeniti sa scenom iz filma. Moj cilj je bio da ispunim majčinu čežnju za mirnom penzijom, a ova neobična ljubavna priča nastala je upravo kroz izvanrednu trenutnu vezu. Upravo ovo iskustvo je razlog zašto čvrsto vjerujem u postojanje ljubavi na prvi pogled. Jovanina i Vojislavova veza počela je sa dosta uspona i padova, zbog čega su prekinuli svaku komunikaciju nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. Jeremićeve objave na društvenim mrežama nagoveštavale su neverstvo, ali Jovana je odlučila da ne iznosi više detalja o tome. Iako su se razveli ostali su u dobrim odnosima.