Radoznalost oko romantičnih poduhvata Dušana Vlahovića se pojačala kada je ušao u ljubavnu vezu sa Karolinom Stramare, bivšom mis Italije koju često porede sa poznatom holivudskom glumicom Megan Foks. Ipak, čini se da je naš sportista odlučio da se distancira od takve kontrole. Kako prenose mediji, tvrdi se da je Vlahović prekinuo vezu sa Karolinom kao rezultat uvida javnosti. Navodno, sportista je bio nezadovoljan preteranom pažnjom i odlučio je da prekine udruženje. Iako je u početku želio da prihvati samački život nakon raskida, sudbina se umiješala na slučajan način.

Nakon što je još jednom izrazio želju za samoćom, Dušanove nade su se brzo raspršile po dolasku na Ibizu. Na svoje iznenađenje, susreo se s Vanjom, osobom s kojom je prije pet godina imao ljubavnu vezu. Odmah mu se vratio poznati osećaj leptira koji lepršaju u stomaku, navodi neotkriveni izvor, a dokumentuje Blic.


Djevojka o kojoj  govorimo je Vanja Bogdanović, kojeg Vlahović poznaje čitavo vrijeme svog postojanja. Njihova prijateljska veza na kraju je evoluirala u romantičnu vezu. Međutim, zbog njihove mladosti i želje za uživanjem, veza nije trajala. Vanja i Dušan prvi put su se ukrstili u vreme kada nijednood njih nije stekao slavu ni bogatstvo. Uspostavili su blisku vezu i provodili mnogo vremena zajedno, iako su im roditelji bili ukućani. Vremenom je njihovo prijateljstvo preraslo u romantičnu vezu, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre pet godina. Međutim, njihovoj vezi je došao kraj, ali su i dalje održavali blisko prijateljstvo i nastavili da provode vreme zajedno. Prošle godine su pokušali da pomire svoju vezu, ali njihovi napori nisu bili baš uspešni. Tokom tog perioda, Dušan se preselio u Italiju, zbog čega su izgubili međusobnu vezu. Čak su se isključili sa platformi društvenih medija. Međutim, sudbina se umiješala, te su se neočekivano okupili ove godine na Ibici, tvrdi pouzdan izvor.

Nakon početnog opuštanja na ostrvu Mikonos, Dušan i njegovi pratioci su krenuli na svoju sljedeću destinaciju, Ibizu. Kako se njihov odmor bližio kraju, fudbaler je Vanju ugledao dok su oboje uživali na plaži. Izrazio veliku radost i čuđenje kada je ugledao nju, što ga je navelo da joj uputi poziv da se pridruži njegovom društvu. Proveli su veče u noćnom klubu, gde su podelili poljubac. Tokom ostatka odmora ostali su nerazdvojni i obnovili svoju vezu. Trenutno je povezan sa klubom u Americi, ali održava redovnu komunikaciju sa Vanjom. Osim toga, izvor je naveo da Dušanova majka ima blagonaklono mišljenje o Vanji, nadajući se da će ona zbog svoje inteligencije i fizičke privlačnosti možda postati njena snaja. Ostaje da se vidi da li će joj se želja ispuniti.