Tokom leta Veljko i Bogdana Ražnatović  uživaju na letovanju zajedno sa sinovima. Veljko Ražnatović trenutno uživa u kvalitetnom provodu sa svojom porodicom u svom omiljenom letnjem odmaralištu  gdje je vrijeme lijepo za razliku od Beograda i regije gde se smenjuju intenzivni toplotni talasi sa nezapamćenim olujama koje su ostavile trajan utisak na lokalnu zajednicu.

Sin Cece Ražnatović, zajedno sa suprugom Bogdanom i njihovom djecom, trenutno uživa na zasluženom odmoru u Ayia Napi na Kipru. Ova zadivljujuća destinacija, smještena u grčkom dijelu ostrva, dom je poznate pjevačice već dugi niz godina. Dok Željko, mališan od tri godine, i njegov mlađi brat Krstan uživaju u igri uz obalu, njihova ljupka majka budno ih čuva. U međuvremenu, Veljko odlazi na vrhove litica, gdje može vidjeti ogromno prostranstvo otvorenog mora. Njih dvojesu odlučili da ne idu na mondena ljetovališta poput Maldiva i smjestili su se u dobro poznatom okruženju.

Tokom odmora uživaju u društvu svojih prijatelja, s kojima posjećuju obližnje barove u okruženju živahnih pojedinaca. Upuštaju se i u uzbudljive avanture u gradu, bilo da se radi o vožnji gliserom ili istraživanju u automobilu. I pored toga što je na službenom odmoru, Veljko ostaje predan treningu i ne zanemaruje ga. Na Instagramu, uspješni bokser dijeli zadivljujuće fotografije koje prikazuju niz slikovitih trenutaka.

Neodoljiva privlačnost Kipra je očigledna u ovo doba godine. Nadalje, Krstan je izrastao u preslatko dijete, iako je teško odrediti na koga liči. Pored toga, roditelji koriste svaku dostupnu priliku da izraze svoju naklonost jedni prema drugima. Do ovih intimnih susreta dolazi kada otkriju zabačeni prostor, poput klupe koja se nalazi na rubu rta Greko.