Irina Vukotić, renomirana srpska voditeljka, nadaleko je poznata po tome što preferira privatnost u ličnom životu. Uprkos njenim pokušajima da svoj život zadrži van očiju javnosti, određeni detalji su izašli na videlo. Jedan takav primjer je njen brak sa Savom Radovićem, koji se dogodio 16 godina ranije. Susreli su se kada je on učestvovao u rijaliti programu, a njihova veza je bila neposredna kada ga je intervjuisala za svoj rad. Odmah su se vjenčali i dočekali kćer Iskru, koja sada ima 14 godina. Da je ona naslijedila majčinu ljepotu moglo se vidjeti kada su se zajedno pojavile u javnosti.

Poznata voditeljica aktivno učestvuje na više platformi društvenih medija, često objavljujući slike svog djeteta na Instagramu. Ovo služi kao svedočanstvo majčinog ogromnog obožavanja svoje ćerke, koja se trenutno bavi umetničkim aktivnostima kao što su muzika, pozorište i umetnost. Ne bi bilo iznenađujuće da mlada Iskra krene majčinim stopama i postane centar pažnje, s obzirom na njenu samouverenost na nedavno održanoj javnoj manifestaciji u Beogradu.

Iskri se pridružila i njena majka kada je pozirala novinarima koji su imali mnogo iskustva. Bilo je očigledno da je Iskra presrećna, a njen ozaren osmeh je bio očigledan. Nosila je prekrasnu crnu haljinu koja joj se završavala tik iznad koljena, a uparila se sa kratkim ružičastim sakoom koji je demonstrirao njen izrazit i lični stil.

Iskrina majka se, naprotiv, odlučila za blistavu crvenu kombinaciju koja je zapela za oko. I sama Iskra nosila je izvanredan par cro bijelih čizama koje su bile u centru pažnje u njenom ansamblu. Osim toga, mnogi su istakli da Iskra izuzetno podsjeća na svog oca, koji je u posljednje vrijeme ostao van očiju javnosti. Šta mislite o ovome? Molimo podijelite svoja mišljenja u odjeljku za komentare ispod.