Prije tri godine, dok je epidemija korona virusa harala cijelim svijetom, bili smo očarani njenim likom na našim televizijskim ekranima, željno tražeći novosti o ovoj razornoj pandemiji. U jeku te krize upoznali smo se s Darijom Kisić Tepavčević, koja je u to vrijeme bila zamjenica direktora cijenjenog instituta “Batut”. Danas obnaša cijenjenu dužnost ministrice za skrb obitelji i demografiju.

Zbog svog ponašanja i zadivljujuće ljepote, brzo je stekla povjerenje i naklonost javnosti, što je dovelo do sveopće znatiželje u vezi s njezinim osobnim životom. Ipak, kao iu njezino vrijeme, pa čak i sada, o tome postoji nedostatak informacija. Ministrica je dosljedno davala prioritet očuvanju privatnosti u vezi s njezinim osobnim životom, osobito kada je u pitanju rasprava o njezinim emocijama. Svjesno se trudila zaštititi svoju obitelj od medijskog nadzora. Ipak, njezino bračno stanje vidljivo je kroz prisutnost dvaju prezimena, au njezinoj službenoj biografiji stoji da se njezin suprug zove Vladimir Tepavčević.

Javnost je do danas u neznanju o bračnom statusu Darije Kisić Tepavčević, pa je njezin suprug ostao obavijen velom tajne. Zna se samo da je vrlo cijenjen u svojoj profesiji i da se više puta pojavljivao na televiziji. No, kruže glasine da se cijenjena profesorica s Medicinskog fakulteta u jednom trenutku diskretno i privatno razvela. U zajedničkom životu s kćeri Tinom, koju je dobila sa spomenutim gospodinom, uspješnim poduzetnikom, Darija Kisić Tepavčević održava prijateljske odnose s bivšim suprugom , iako su brak odavno raskinuli. Njihov primarni fokus je zajednička odgovornost brige za njihovu kćer.

 

Prvih mjeseci prošle godine romantični život Darije Kisić ponovno je postao predmetom pažnje kada je u javnosti viđena s novim suputnikom Draganom Karadžićem, koji obnaša funkciju glavnog urednika televizije B92.

 

Oglasi - Advertisement