Dragutin Topić, vrsni atletičar koji i danas drži juniorski svjetski rekord u skoku u vis i šest puta je sudjelovao na Olimpijskim igrama, postigao je mnogo u svim aspektima svog života. On je odani suprug i otac pun svojih dviju kćeri.Sa strašću prema sportu, Dragutin Topić svoju srodnu dušu i životnu suputnicu pronašao je u svijetu atletike. Iako je njegova partnerica također bila sportašica, odlučila se držati povučeno i nikada se nije javno otkrila. Kao takva, samo nekolicina odabranih zna identitet supruge Dragutina Topića. Radi se u stvari o njegovoj kolegici koja se i sama bavila sportom.

 


Biljana Topić, sjajna atletičarka, svoju je karijeru posvetila disciplini troskok postigavši ​​zapažene uspjehe. S ponosom je predstavljala našu naciju na međunarodnim natjecanjima poput Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara održanih u Pekingu i Londonu.Tijekom procesa treniranja i sudjelovanja u sportskim natjecanjima, kao i mnogi drugi parovi na istom polju, svoj prvi susret imali smo u Makarskoj. Nisu me privukla njegova postignuća kao sportaša, nego nešto intimnije i osobnije. Supruga Dragutina Topića spomenula je jednom prilikom tu činjenicu i nastavila: Biljana, koja je u braku s gospodinom Topićem od 2004. godine, priznala je da cijeni Dragutinovo društvo zbog njegove oštroumnosti, šaljive naravi i pričljivosti. Uživa u rijetkoj prilici da šuti u prisutnosti nekoga tako privlačnog. Kada bi nabrojala sve aspekte njegove osobnosti kojima se divi, popis bi bio beskrajan.

 

U kratkom razdoblju izlaska objema je stranama postalo jasno da dijele želju da svoju vezu podignu na višu razinu. Sportaš je, ne želeći čekati, ekspresno zaprosio, a par se zaručio na crnogorskom primorju. Za mjesto njihovog svadbenog slavlja odabran je restoran na Adi Ciganliji.Sportaš Dragutin Topić i njegova šest godina mlađa supruga iznimno su kompatibilan par, a njihov brak svima je uzor. Dvije šarmantne kćeri, Angelina i Sofija, upotpunjuju njihovu obitelj. Po uzoru na svoje roditelje, starija nasljednica već ih je počela činiti iznimno ponosnima.

Angelina Topić, osamnaestogodišnjakinja koja se natječe u istoj disciplini koja je proslavila njezina oca, ostvarila je nevjerojatan podvig osvojivši sedmo mjesto u finalu u svom debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu. Ovo postignuće značajan je trijumf mladog sportaša.Dok je boravila u Budimpešti, prethodni poznati prvak stajao je uz Angelinu, pružajući joj i vodstvo i motivaciju. Zajedno su podijelili intenzivne i zadivljujuće trenutke, a na kraju je istaknuo koliko je ponosan na svog nasljednika.Ostvarili smo izvanredan uspjeh, zauzeli smo sedmo mjesto u svijetu! Vaša autentičnost i dostojanstvo ispunjavaju moje srce neizmjernim ponosom. Dok gledamo naprijed prema Parizu 2024., pripremite se za još jednu uzbudljivu vožnju! Polijećemo, a nebo je granica.Izražavajući svoju zahvalnost, ekstatični otac jutro nakon velikog finala skoka u vis oglasio se na svom Instagramu kako bi zahvalio svima na ogromnoj podršci i ljubavi prema njegovoj kćeri Angelini. Unatoč oštroj konkurenciji iskusnijih sportaša, Angelina je izašla kao pobjednica, a njezin je otac bio preplavljen zahvalnošću prema onima koji su podržali njezino putovanje.