Poznato je da na estradnoj sceni zna doći do sukoba, a jedan zapažen dogodio se između Seke i Cece. Ovu svađu potaknuo je muškarac koji je godinama bio blizak prijatelj obiju žena.Trenutačno društvenim mrežama kruži fotografija koja datira iz vremena dok su dvije pjevačice još bile prijateljice. Na slici su Seka Aleksić i Ceca Ražnatović u toplom zagrljaju na Cecinom imanju, u vrijeme kada je njihovo rivalstvo izgledalo nezamislivo. Međutim, od tada se mnogo toga promijenilo u njihovom odnosu.

Osjetila se tiha napetost između Seke Aleksić i Cece Ražnatović, jer ni jedna nije bila voljna da priča o svom sukobu. Povremeno bi svoje nesuglasice ostavili po strani kako bi razmijenili ljubazne riječi i čestitali za značajne životne događaje. Međutim, njihova svađa je dostigla točku ključanja nakon što je preminuo njihov zajednički prijatelj Saša Vidić, s kojim je Ceca u posljednje vrijeme izgubila kontakt.


Kada su joj novinari prišli za izjavu, Ceca se nije obazirala na njih i udaljila se. Kasnije je Seka dala izjavu za koju mnogi spekulišu da je bila usmjerena na njenu kolegicu, a objavljena je na društvenoj mreži “Twitter”. Ona je istaknula važnost učenja vrijednosti suosjećanja, savjesti i poštovanja prema onima koji su preminuli. Sugerirala je da se te vrijednosti ne mogu naučiti mehanički, već da pojedinci u njih moraju istinski vjerovati. Novinare je ova izjava zaintrigirala te su se raspitali kome je status upućen.

Osoba kojoj je ova izjava bila namijenjena zauvijek će mi ostati tajna. Stalno me zbunjuju oni koji tvrde da imaju vjeru, ali je ne uspijevaju pokazati kada je najvažnije. Savjet Aleksićke je imati vjere i praštanja. Na pitanje je li to bilo usmjereno prema Ceci Ražnatović, jednostavno je odgovorila: Mene to uopće ne zanima, niti želim biti uključena. Umjesto toga, raspitajte se o njihovim vlastitim nagađanjima po tom pitanju. Iznenadna Sašina smrt bila je za mene potpuni šok, pogotovo jer smo tek desetak dana kovali planove  rada na osobnom stilu. Situaciju je teško riješiti, ali ću uvijek cijeniti Sašino veselo držanje i duh. Unatoč njegovim prijašnjim radnjama, odlučila sam mu oprostiti.