Iako je poznato da su Maja Ognjenović i Miloš Teodosić u prošlosti bili u ljubavnoj vezi, malo je informacija o njihovim zarukama.Poznato je, čak i među ptičicama na obližnjim granama, da Maja Ognjenović i Miloš Teodosić već nekoliko godina održavaju stabilnu i ispunjenu vezu. I dok je košarkaš uplovio u brak s glumicom Jelisavetom Orašanin, odbojkašica i dalje briljira uz Daču Ikodinovića.

Njihov odnos, iako gotovo  bračne forme, ostaje u sjećanju svih koji su tome svjedočili.Maja Ognjenović i Miloš Teodosić započeli su ljubavnu vezu 2008. godine. Dvije godine kasnije potvrdili su zaruke, a njihovu vezu karakterizira sklad i stabilnost. Činilo se da su na putu da se vjenčaju.

Živeći pod istim krovom i zajedno igrajući za “Olympiakos”, Miloš i Maja su nekada bili bliski. No, poslovne težnje na kraju su ih odvele različitim putevima, pa je Miloš otputovao u Moskvu, a Maja u Berlin. Ova fizička udaljenost između njih u konačnici je uzrokovala da njihov odnos postane napet, što je dovelo do smanjenja emocionalne privrženosti. Kako to često biva, fizička udaljenost između njih uzrokovala je postupno pogoršavanje njihovog odnosa. Bilo je neizbježno da će to postati nepodnošljivo za par, koji je tada još bio mlad.

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić 2013. godine nažalost su raskinuli zaruke zbog teškoća u održavanju veze na daljinu. Obje su strane zanijekale glasine da je treća osoba odigrala ulogu u raskidu njihove veze i umjesto toga navele zemljopisnu udaljenost uzrokovanu njihovim sportskim obvezama kao glavni faktor.Unatoč činjenici da je od tog vremena prošlo deset godina, za vrsni atletski par to je razdoblje ostalo u lijepom sjećanju. Uspjeli su održati srdačan odnos jedan s drugim. Uostalom oboje su sreću pronašli pored drugih partnera.

Oglasi - Advertisement