Vesna Joksimović jučer je imala divan razlog za slavlje. Njena unuka Mina Joksimović obilježila je svoj 28. rođendan i tom prilikom ugostila članove svoje obitelji. Za stolom su bile i dve Vesne, jedna je bila baka, druga majka, kao i same Branislav i Mina.U opisu obiteljske fotografije stajalo je da je dragoj unuci rođendan. Svi su primijetili da za stolom nema Željka i njegove sadašnje supruge Jovane.

Već se dulje vrijeme nagađa o vezi majke Željka Joksimovića i ugledne voditeljice koju je on odabrao za partnericu.Prije nekoliko mjeseci javnost je brzo primijetila da Vesna nije zapratila Jovanu na svom Instagram profilu, unatoč njihovoj vezi. S druge strane, Željkova bivša supruga bila je prisutna na Vesninoj listi prijatelja. U određenom slučaju, Vesna je dala izjavu koja je implicirala određenu distancu između nje i druge snahe.

Željko ima poseban tip djevojke koju preferira, a Jovana se u potpunosti uklapa u taj opis. Često sam je viđao i neko smo vrijeme bili bliski. No, nakon što sam u novinama javno objavila svoju želju za unucima, naša se veza počela gasiti. Nakon objave teksta pod naslovom “Željkova majka otkrila da je Jovana trudna”, koji je sadržavao potpuno lažne informacije, ističem da ne snosim nikakvu odgovornost niti krivnju za bilo kakve negativne posljedice koje bi iz toga proizašle. “Prema pisanju “express.ba”, Vesna je citirala kako je od incidenta došlo do primjetne distance između njih. Čini se da je u njenim očima riječ o neoprostivom problemu.

No, valja napomenuti da održava blizak odnos s Vesnom, Željkovom bivšom suprugom. Joksimovićeva majka s ljubavlju je pričala o svojoj bivšoj snahi koja s kćerkom Minom redovno posjećuje njihovu vikendicu u Valjevu. Njih dvoje su u dobrim odnosima još od srednje škole, a Joksimovićeva majka svoju prijateljicu smatra kćerkom. Prema pisanju “Lepe i sretne”, zabilježeno je da su Željkovi roditelji često prisutni na svim događajima koje održavaju i pjevač i voditelj. Naime, Jovana ih svaki put srdačno pozdravi, sugerirajući da je njihov odnos prijateljski i bez problema. S druge strane Željko čini se nema nikakav kontakt sa bivšom.

Oglasi - Advertisement