Kao i većina djece njezinog uzrasta, Nika Tošić, kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, praznike je provela uživajući. Sukladno tome, poput prosječne tinejdžerice, odlučila je sa svojim pratiteljima na raznim društvenim mrežama podijeliti djeliće s ljetovanja.

Nadalje, mlađa Jelenina nasljednica doživjela je višestruke estetske izmjene koje su dokumentirane na TikToku. To nam je omogućilo da svjedočimo njoj sa zlatnim pramenovima, izbijeljenim pramenovima i nedavno ponovno objavljenom videu koji ju je prikazao na izmijenjeni način. Nika je na Tik Toku jako popularna i ima veliki broj pratiilaca a mnogim djevojčicama je uzor kada je u pitanju moda i oblačenje.

Kako ulazi u fazu života u kojoj izgled postaje sve veća briga, počela je eksperimentirati sa šminkom. Čini se kao da je brzo prešla iz ljupkog djeteta u punopravnu adolescenticu koja se zainteresirala za svijet mode. U prošlosti je bila samoprozvana “tatina curica” ​​koja je imala oči samo za nogomet, ali čini se da su njeni interesi evoluirali. Izgled Nike Tošić postao je tema rasprava, a sve je više onih koji njezinu ljepotu hvale na najpretjeranije načine.

@frnotnika

I bought the best mascara 😍 #tryingtobepretty #glowup #adrianalima #victoriasecret

♬ original sound – 🎧

Nedavno je svom looku dodala i maskaru, skrenuvši pozornost svojim upečatljivo velikim očima. Djevojke njezine dobi bile su oduševljene suptilnom, ali značajnom promjenom, te su se počele raspitivati ​​o marki šminke koju koristi. Neki su je pitali i da li će u školi nositi šminku jer je školska godina na pragu i sva djeca se zajedno sa svojim roditeljima spremaju za njen početak. Nakon odmora koji je trajao više od dva mjeseca svi će pa i Nika ponovo u školske klupe.

Oglasi - Advertisement