Tara Simov, zvijezda realitja koja je bila učesnica više njih, sada je javnosti  poznata kao snaha Marije Švabić Raičević. Unatoč toj vezi, Marija nije dio estrade. Diplomirani je stomatolog, zaposlena u Domu zdravlja, a vodi i svoju privatnu ordinaciju u Nišu. Unatoč njezinim profesionalnim postignućima, Marijina besprijekorna dotjeranost i zadivljujuća energija čine je istaknutom gdje god ode. Kao najmlađa studentica svoje generacije, diplomirala je velikom brzinom. U jednom je intervjuu spomenula da ne promovira sebe, već da su njezini pacijenti najbolji način reklamiranja njezina rada.

Kao specijalist oralne medicine, stomatolog sam i liječnik koji se bavi isključivo bolestima i stanjima koja zahvaćaju usta. Nakon 27 godina rada u ovoj oblasti, trenutno dijelim svoje vrijeme između prakse u Domu zdravlja u Nišu i vođenja vlastite privatne prakse. Iako sam zbog svog rasporeda cijeli dan zaokupljen, ipak nađem vremena posjetiti svog unuka i ponuditi pomoć Tari kad god je to moguće.Naime, Tara i njezin sin Danilo započeli su romantičnu vezu koja je u konačnici rezultirala rođenjem djeteta koje je učvrstilo njihovu ljubav. Marija ističe da joj je do sada uloga bake bila najsjajnija uloga.

Marija je u razgovoru za “Blic” rekla da je ljubav prema unuku neopisiv osjećaj, možda i ljepši od ljubavi koju je osjećala kada je rađala svoju djecu. Navela je razliku između ljubavi prema svom djetetu i ljubavi prema unuku, navodeći da je njen unuk sada središte njezina života i savršen dodatak njezinoj obitelji. Marija je spomenula i Taru koju sada doživljava kao svoje dijete. Ona i Tara zajednički su se dogovorile da će njeno dijete nazvati Nikolaj i pružit će joj bezuvjetnu podršku u svakom aspektu njenog života. Marija priznaje da se Tara jako žrtvovala i zbog toga joj se divi. O svojoj snahi govorila je samo s divljenjem i pohvalama. Postoji mogućnost da odnos svekrve i snahe bude prijateljski, au mom slučaju ja nju nikad ne odvajam od sinova. Dajem prioritet njezinim potrebama u odnosu na njezine sinove i uvijek joj se stavljam na raspolaganje. Moram je pohvaliti za iznimnu zrelost i odgovornu prirodu. Ulogu majke suprugovoj djeci ostvarivala je kao svojoj. Njezini bi roditelji trebali biti ponosni na nevjerojatnu kćer koju su odgojili, jer je ona doista jedinstvena.

 

Ispod njihovih zajedničkih fotografija mnoštvo je komentara, od “Sjajni ste mi” do “Kakav savršen par”. Ostali komentari izražavaju divljenje njihovoj profinjenosti i eleganciji, poput “Uistinu oličenje gospodina i dame” i “Odišeš ljepotom”. Ove riječi hvale i divljenja dokaz su ljubavi i ljepote kojom zrači ovaj par, što ih u očima mnogih čini parom iz snova.Marija ima snažan afinitet prema svom gradu i zemlji, no ipak je uvjerena u svoju sposobnost napredovanja u stranoj zemlji ako se preseli.U javnosti se pojavila vijest da su Danilo i Tara prekinuli vezu, ali su se emocije oko ove vijesti brzo slegle. Od sada uživaju u svojoj ljubavi više nego ikad prije. Danilo je otkrio da će sljedećeg ljeta biti vjenčanje, a glavnina priprema odvijat će se u Nišu. Spomenuo je da je došlo do raznih prilagodbi u odnosima koji su doveli do događaja. Danilo je izrazio zahvalnost na pomoći svojih prijatelja u Nišu, lekara, i prepoznao značaj njihove podrške.

Oglasi - Advertisement