Posljednjih nekoliko mjeseci mediji su preplavljeni ne samo sportskim vijestima, već i novostima o nogometašu Nemanji Gudelju. Razlog novootkrivene pažnje može pripisati njegovoj vezi s pjevačicom Anastasijom Ražnatović. Unatoč tome što se vjenčanje odvijala daleko od očiju javnosti, njihova je ljubavna priča izazvala veliko zanimanje i ponovno ih dovela u središte pozornosti.

 

Nemanja Gudelj, rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, dolazi iz nogometne obitelji. Njegov otac Nebojša Gudelj bio je Trebinjac i bivši srpski nogometaš. Nemanjin otac je igrao za Partizan kada se on rodio, ali 1997., kada je Nemanja imao šest godina, njegov otac se preselio u NAC Bredu, nizozemski nogometni klub, a cijela obitelj preselila se s njim u ovaj novi grad.Obitelj Nemanje Gudelja – Nebojša (otac), Olivera (majka), Drago (brat) i Vanja (sestra) – za njega ima veliki značaj. Intrigantno je primijetiti da svih petero vode veganski način života, za koji vjeruju da je ključ njihove fizičke spremnosti i postignuća. Prema pisanju medija, Nemanja Gudelj zarađuje godišnju plaću od 5.650.000 eura, što ga čini najplaćenijim nogometašem u Srbiji.

Ovaj poznati sportaš nije samo majstor fizičke snage, već i lingvist, tečno govori šest različitih jezika. Poznata je njegova sklonost tetovažama, o čemu svjedoči niz zamršenih dizajna koji prekrivaju njegovo cijelo tijelo. Među njegovim najranijim tetovažama je portret njegovog oca, koji je nacrtao tintom dok je još bio u Nizozemskoj. Njegovu posljednju tetovažu, tri križa na leđima, napravio je u Sevilli. Osim toga, na stražnjoj strani lijeve ruke ima tasmanijskog vraga, dok mu se desna ruka može pohvaliti križem i nekoliko stihova ispisanih trajnom tintom.

U suvremeno doba prepoznat je kao vodeći autoritet u svom području. No, ne tako davno, njegov izgled i reputacija bili su neprepoznatljivi u odnosu na današnji. Muškarac je lako prepoznatljiv po dugoj kosi, prepoznatljivoj frizuri u konjski rep, šiljastoj bradi i mnoštvu tetovaža koje mu prekrivaju tijelo. Međutim, vrijedi napomenuti da nije uvijek imao toliko tetovaža. Tijekom svoje karijere postupno je povećavao svoju kolekciju tinte. Nadalje, tijekom ranije faze svoje profesije, uopće nije nosio bradu, što je rezultiralo različitim izgledom od njegovog sadašnjeg izgleda. Kroz život je prolazio kroz razne faze promjena frizure. Ove transformacije uključuju razdoblja sportske duge kose, kao i kraće frizure. Mora se priznati da trenutno ima svoju najkraću frizuru dosad, pogotovo otkako je bio na zahvatu presađivanja kose. To je u usporedbi s duljinom njegove kose u vremenu u kojem smo ga poznavali. Međutim vrlo je vjerovatno da će je ponovo pustiti da naraste.