Glazbenik Darko Lazić svojoj je odabranici Katarini Stojanović pred velikim brojem svatova izjavio ljubav i sklopio je drugi brak po redu. Njegovo prethodno vjenčanje s Anom Sević nije ispunilo očekivanja pjevača i njegove obitelji. Da ne bi bilo daljnjeg nezadovoljstva, Darko Lazić se pobrinuo da ovo vjenčanje bude baš kakvo je želio, bez ikakvih ustupaka.

Više od 500 uzvanika pozvano je da svjedoči izmjeni zavjeta mladenaca u Crkvi Svetog Gabrijela. Upravo su u ovom trenutku tamo okupljeni, a kasnije će uživati ​​u prvom plesu u raskošnom restoranu u Pećincima.Nekoliko tjedana prije toga pozivnica je stigla na adresu Ane, bivše Darkove supruge.Na vjenčanju je bila i Darkova kćerka Lorena. Bio je to na veliki ponos Darka koji je preuzeo na sebe da Lorenu osobno otprati do kuće u Brestaču.Tijekom događaja, Darko i njegova kćer su se fotografirali dok su bili u automobilu, a kasnije je objavljena na njegovom profilu kako bi svi vidjeli. Snimka je pokazala Lorenin rast i kako se dotjerala kako bi razveselila svog oca.

Bez sumnje, nadolazeća svadba Darka Lazića bit će najzapaženiji estradni događaj mjeseca.Glazbenik je na mjesto mladenke stigao u Lamborghini kabrioletu, vozilu koje košta nevjerojatnih milijun eura. Nagađa se da je glazbeniku za uređenje restorana plaćeno više od pedeset tisuća eura. Svaki centimetar dvorane ukrašen je bijelim cvjetovima, od poda do stropa, a iznimka nisu ni stolovi. Ljepotu prostora dodatno pojačava prisustvo zlatnih tanjura i zlatnog eskaja. Međutim, pravi fokus prisutnih gostiju nedvojbeno je na mladencima, a čak je i mala Lorena odjenula besprijekorno bijelu haljinu u čast ove prigode.

Kako bi stvorila željenu frizuru, upotrijebila je tehniku ​​podizanja jednog dijela kose dok je drugi dio istovremeno uvijala u kovrče. Gledajući Darkov Instagram profil, mnogi su ostavljali komentare poput “slatka” i “prelijepa kao mama”. Sadržaj koji će danas biti objavljen na profilu još se utvrđuje. Na priloženoj fotografiji Lorena stoji točno iza svoje nove maćehe i nosi lice čiste sreće dok sudjeluje u očevoj posebnoj prigodi.