Sonja Polić i Ana Bekuta dijele posebnu vezu kao da su najbolje prijateljice. Unuka Ane Bekute zauzima značajno mjesto u njenom životu, a Sonja je u njenom životu prisutna već dugi niz godina. Zajedno su radili na projektu “Zvezde Granda” i često se druže na putovanjima iu svakodnevnim aktivnostima. Sonjin život dotaknuo je mladić koji je uspio potpuno zarobiti njezino srce. U međuvremenu, Ana, bliska prijateljica njezine bake, s velikom ozbiljnošću govori o mladiću, ističući ozbiljnost situacije.

Nakon što se zaljubila, Sonja je počela dijeliti slike sebe i svog dečka na Instagramu. To je prikladan iskaz ljubavi. Razina privrženosti između njih dvoje nije jasna, a prerano je nagađati. Prema riječima Anine koleginice iz “Granda” koja je razgovarala sa “Svetom”, Sonja je još mlada i trebalo bi da iskoristi svoju ljepotu i uživa. Ana je u mladosti bila nesretna u svojim ljubavnim potragama. Nedavno je na internetu podijelila svoja iskustva s mladim ženama, savjetujući ih da se ne udaju prerano. Ana je svoj stav pripisala vlastitim kušnjama u ljubavi, a istu je mudrost prenijela i svojoj unuci.

Ana je izjavila kako vjeruje da njezino osobno iskustvo može biti od pomoći ženama. Pojasnila je da ponekad, unatoč svim našim naporima, možda nećemo postići željene rezultate. Čest je slučaj da se značajni događaji dogode neočekivano. Ana je podijelila vlastito iskustvo odustajanja od nade i prepuštanja višoj sili, dopuštajući Bogu da joj pruži ono što joj je uistinu potrebno.

Ana je objasnila da je njezina poruka bila pozitivna, naglašavajući važnost ne gubljenja nade pred nedaćama, kao što su nesreće i brodolomi. Također je podijelila da će se prava osoba pojaviti u vašem životu kada budete spremni za nju i kada ste razvili ljubav prema sebi. Ana je dodala da pojedinci u svojim dvadesetima i tridesetima možda neće u potpunosti shvatiti koncept ljubavi, ali sa stjecanjem mudrosti u četrdesetima, dolazi do dubljeg razumijevanja ljubavi. Sonja Polić i Ana Bekuta imaju otvoren i iskren odnos te razgovaraju o širokom spektru tema. Taj komunikativan pristup Ana je prenijela i na svoju unuku. Hoće li Sonja poslušati njezin savjet ili će se uskoro vjenčati ostaje neizvjesno. Ani je najvažnija sreća njene unuke i podržati će je u svemu.