Na izmaku 2021. pjevačica Jovana Pajić i frontmen “Tropiko benda” Sale donijeli su odluku o raskidu desetogodišnjeg braka. Objava je dočekana sa čuđenjem jer su se smatrali jednim od najkompatibilnijih parova u glazbenoj industriji, bez ikakvih kontroverzi tijekom njihovog zajedničkog vremena. Za dobrobit svoje djece, Helene i Đine, njih dvoje su donijeli prijateljsku odluku da krenu svatko svojim putem. Unatoč nekim optimističnim predviđanjima da bi se mogli pomiriti i obnoviti svoju romansu, ona se još nije obistinila. Njihov razvod je bio samo jedan u nizu koji je potresao javnu scenu u Srbiji u protekloj godini.

Unatoč razlazu, bivši supružnici Sale i Jovana Pajić ostali su maksimalno posvećeni svojim kćerkama. Nakon razvoda uložili su sve napore da njihova djeca ne podnose tešku tranziciju i da kroz nju prolaze glatko i bez boli. Putem društvenih mreža možemo svjedočiti kako njihova djeca dobivaju nepodijeljenu pažnju i brigu oba roditelja. Nakon rastave roditelja, djeca su odlučila živjeti s majkom. Kao rezultat toga, sada provode više vremena s njom. Ženske članice obitelji trenutno su na odmoru i čini se kako se lijepo zabavljaju.

Perućac je bio početna destinacija na karti, a upravo se odande pjevačica vatreno promovirala putem Instagrama. Sa svojim pratiteljima podijelila je zadivljujuće fotografije prirodnih krajolika, au posljednjim objavama otkrila je da se putovanje nastavilo u nešto širem sastavu. Podijelila je više objava na društvenim mrežama tijekom putovanja na Crnogorsko primorje, gdje trenutno putuje sa suputnicima i kćerima. Unatoč čekanju na granici, djevojke su ostale dobro raspoložene i zabilježile fascinantne fotografije. Odabrana destinacija ljepotica bila je Ada Bojana. Pregledom profila glazbene zvijezde lako se može zaključiti da je ugodno iskustvo zajamčeno i da žene uživaju u zajedničkim trenucima.

Od razvoda, Jovana Pajić živi punim plućima, što se vidi po njenom zaraznom osmijehu i vedrom ponašanju po kojem je poznata. Unatoč promjenama u svom osobnom životu, ostaje predana tome da svojoj djeci osigura najvišu moguću kvalitetu života, u čemu je i uspjela.